17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το παρόν και το μέλλον του IoT με τα μάτια της Vodafone

Το Internet of Things (ΙοΤ) προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη που ενδυναμώνουν και βοηθούν επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους, να ενισχύσουν την αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Και η Vodafone, ως αξιόπιστος συνεργάτης μπορεί να τις υποστηρίξει στη μετάβασή τους προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση μέσα από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις.

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης Vodafone IoT Conference που διοργάνωσε με η Vodafone Ελλάδας την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Κατά τη διάρκεια του Vodafone IoT Conference διακεκριμένοι εταιρικοί πελάτες της Vodafone Ελλάδας, οι οποίοι αξιοποιούν λύσεις IoT της εταιρείας, μίλησαν στο κοινό της εκδήλωσης, που αποτελούνταν από στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της οικονομίας, για τα οφέλη που αποκόμισαν μέσα από την χρήση των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Παράλληλα, μέσα από οργανωμένα περίπτερα, ειδικά αφιερωμένα σε ξεχωριστούς τομείς της οικονομίας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πως οι λύσεις ΙοΤ της Vodafone μπορούν να τους βοηθήσουν στην καθημερινή λειτουργία και στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους.

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Getbusy.gr

Kitriniaris

Κωτσόβολος: Νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Acer

Channel-Manager

Με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων η Epson στη Photokina

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα