15.4 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Το νέο UPS της Schneider Electric για μεγάλες εγκαταστάσεις

Η Schneider Electric, παρουσιάζει το Galaxy VX, ένα υψηλής απόδοσης, εύκολο στην εγκατάσταση, συμπαγές τριφασικό UPS το οποίο διαθέτει ευέλικτους τρόπους λειτουργίας και είναι ιδανικό για μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, data centers και κρίσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές.

 

To Galaxy VX είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εύρος ισχύος από 1000KW έως 1500KW σε single module διάταξη ενώ σε multi-module διάταξη διαθέτει ακόμα υψηλότερες δυνατότητες. Επιπλέον, η λειτουργία ECOnversion και η τεχνολογία 4-Level Conversion υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις στη μετάβασή τους προς τα hyperscale data centers και τους δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει ο εξοπλισμός IT που διαθέτουν.

Η υψηλή αποδοτικότητα ενισχύεται από μοναδικά χαρακτηριστικά του Galaxy VX όπως η δυνατότητα λειτουργίας του ως τους 40o C χωρίς derating της ισχύος εξόδου καθώς και από υποστηριζόμενες δυνατότητες δοκιμών Smart Power Test (SpoT) παρέχοντας εξοικονόμηση πόρων κατά τη φάση εγκατάστασης, commissioning και επισκευών.

 

To Galaxy VX UPS θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τον Ιανουάριο του 2017 μέσω της Schneider Electric και των συνεργατών της.

Σχετικά άρθρα

H Office Line αρωγός στην ψηφιακή αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Giorgos Athanassiadis

Regate Effective EXVAN επιλέγει η Agrino

Giorgos Athanassiadis

Τώρα όλες οι εφαρμογές της SoftOne συνδέονται στο Prosvasis Business Suite One

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα