16.1 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το νέο scanner παραγωγής της Xerox καινοτομεί

Ο νέος σαρωτής Xerox DocuMate 6710 επιταχύνει τα βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό με driver το οποίο υποστηρίζει πολλούς σαρωτές συνδεδεμένους στον ίδιο υπολογιστή. Έτσι, οι χειριστές μπορούν είτε να τρέξουν ταυτόχρονα αρκετούς σαρωτές είτε να πραγματοποιήσουν σάρωση σε έναν, ρυθμίζοντας παράλληλα άλλον – πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των σελίδων που σαρώνονται ανά ώρα.

 

Ο DocuMate 6710 έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικές περιστάσεις που απαιτούν πολύ χαρτί – όπως οι δικογραφίες των δικηγόρων, οι ιατρικοί φάκελοι στην υγειονομική περίθαλψη ή οι εξετάσεις και τα αρχεία φοιτητών στην εκπαίδευση. Η ταχύτητα και η χωρητικότητα χαρτιού του DocuMate 6710 επιτρέπει στους χειριστές να ανιχνεύουν εύκολα και γρήγορα τις παρτίδες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια κατάσταση όπου ο πελάτης πρέπει να περιμένει τον χειριστή να ολοκληρώσει τη σάρωση.

Η πραγματική ταχύτητα παραγωγής είναι ένας συνδυασμός ταχύτητας σαρωτή, ενσωματωμένης επεξεργασίας εικόνας, συνδεδεμένου υπολογιστή και λογισμικού που δρομολογούν τη σάρωση. Η ταχύτητα των 100 σελίδων ανά λεπτό του  Xerox DocuMate 6710 υποστηρίζεται από:

 

• Visioneer’s On-Board Acuity τεχνολογία, η οποία ενσωματώνει 15 αλγόριθμους βελτίωσης εικόνας στον σαρωτή. Η εργασία εντατικής επεξεργασίας γίνεται πριν τα δεδομένα φτάσουν σε υπολογιστή.

• Αποτελεσματική σύνδεση USB 3.0 που επιταχύνει την επικοινωνία μεταξύ του σαρωτή και του υπολογιστή.

• Visioneer Acuity, η οποία ανιχνεύει και εκμεταλλεύεται τη διαθέσιμη μνήμη και την ισχύ επεξεργασίας του συνδεδεμένου υπολογιστή για να διασφαλίσει ότι ο ίδιος ο υπολογιστής δεν αποτελεί εμπόδιο.

• Ημερήσιο κύκλο λειτουργίας 35.000 σελίδων και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 300 φύλλων.

 

Αληθινή ροή εργασίας και ενσωμάτωση

Ο DocuMate 6710 περιλαμβάνει OneTouch της Visioneer με Acuity, που επιτρέπει στους χειριστές να καθορίζουν τα βήματα που περνάει η σάρωση από την έναρξη έως την ολοκλήρωσή της. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν μέχρι και 90 διαφορετικές εργασίες και να τις ξεκινήσουν απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του σαρωτή ενώ διάφορες εργασίες μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή με παράλληλη σάρωση. Μόλις η σάρωση φθάσει στον προορισμό της, το Visioneer TWAIN DriverPLUS με Acuity παρέχει ακριβή ενσωμάτωση στον τελικό προορισμό.

Σχετικά άρθρα

Workshop από την Predicta

Kitriniaris

Άνοδος της χρήσης νέων τεχνολογιών από τα ελληνικά νοικοκυριά

Kitriniaris

Η νέα κάμερα παρακολούθησης της D-Link έχει Τεχνητή Νοημοσύνη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα