21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το νέο collaboration PC της HP με Skype Room Systems

Στο πλαίσιο της έκθεσης Enterprise Connect 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο στις 12 Μαρτίου 2018, η HP αποκάλυψε τη νέα σειρά συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για το γραφείο του μέλλοντος. Οι νέες συσκευές της HP επεκτείνουν τον παραδοσιακό εργασιακό χώρο, μετατρέποντάς τον σε ένα σύγχρονο περιβάλλον απομακρυσμένης συνεργασίας. Το HP Elite Slice for Meeting Rooms G2 και η 43 ιντσών 4K οθόνη συνεδριάσεων αποτελούν τις νέες προσθήκες στο οικοσύστημα της HP για το σύγχρονο γραφείο και αίθουσα συνεδριάσεων.

 

Οι σύγχρονοι εργαζόμενοι δεν περιορίζονται πια σε τέσσερις τοίχους. Έτσι, οι εταιρείες σήμερα έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να αξιοποιούν χώρους που δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ ατομικής και ομαδικής εργασίας, χωρίς κατ’ ανάγκη αυτό να σημαίνει ότι οι συνεργάτες θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Μέσα στο επόμενο έτος, αναμένεται 34% αύξηση των συνεργατικών χώρων εργασίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν τουλάχιστον 40 εκατομμύρια γραφεία που θα χρειαστούν κάποια σύγχρονη λύση επικοινωνίας, η οποία να ξεφεύγει από τις παραδοσιακές δύσχρηστες προσεγγίσεις με τα καλώδια και τα ασύμβατα και δύσκολα στις ρυθμίσεις dongles.

Οι λύσεις Unified Communications που ενσωματώνουν φωνή, βίντεο και δεδομένα σε ένα «πακέτο συνεργασίας» σε πραγματικό χρόνο, είναι η τεχνολογία που προτιμούν οι περισσότερες επιχειρήσεις και το HP Elite Slice for Meeting Rooms G2 με ενσωματωμένο Skype Room Systems (SRS) έρχεται για να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη.

 

 

Σχεδιασμένο για συνεργασία, το HP Elite Slice for Meeting Rooms SRS διαθέτει μια πλειάδα χαρακτηριστικών για να μεταμορφώσει την εμπειρία της τηλεδιάσκεψης. Επιπλέον, η διαχείριση των κλήσεων πραγματοποιείται με ιδιαίτερη ευκολία πριν και κατά τη διάρκεια του on-line meeting με το Center of Room Control, ένα περιφερειακό που περιλαμβάνει μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών, ενώ το HP Presence Sensor αντιλαμβάνεται πότε ένας συμμετέχων εισέρχεται στο meeting room.

Άλλη μια παράμετρος που αντιμετωπίζεται με επιτυχία είναι ο κακός ήχος που συχνά αποτελεί εμπόδιο για ένα επιτυχημένο on-line meeting. Το HP Elite Slice for Meeting Rooms διαθέτει κορυφαία συστήματα ήχου, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσωματωμένου μικροφώνου το οποίο είναι σε θέση να συλλάβει ήχο από πέντε μέτρα μακριά, ενώ η τεχνολογία HP Noise Cancellation διασφαλίζει ότι όλοι οι περιβαλλοντικοί ήχοι φιλτράρονται και δεν παρεμβάλλονται στις συζητήσεις.

 

Ασύρματη οθόνη και προηγμένη ασφάλεια

Το Elite Slice for Meeting Rooms SRS διασφαλίζει επικοινωνία χωρίς καλώδια, ενσωματώνοντας ένα wireless display module, ενώ υπάρχει και η επιλογή σύνδεσης απευθείας σε HDMI.

 

Το HP Elite Slice for Meeting Rooms SRS χαρακτηρίζεται από εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε meeting room, χάρη στο HP Manageability Integration Kit. Επιπλέον, καθώς οι συσκευές συνεργασίας συνήθως μοιράζονται με πολλαπλούς χρήστες και παραμένουν για μεγάλο διάστημα ανοιχτοί, συνδεδεμένοι και χωρίς παρακολούθηση, αποτελούν συχνά αντικείμενο επιθέσεων. Το HP Elite Slice for Meeting Rooms SRS είναι απόλυτα προστατευμένο ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό HP Sure Start με Dynamic Protection και αποτελεί τη μοναδική λύση τηλεδιάσκεψης με αυτό-επιδιορθόμενο BIOS. Επιπλέον και η κατασκευή του, συμπεριλαμβανομένων των θυρών και των κουμπιών είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

 

 

Ένα οικοσύστημα που εξελίσσεται

Το HP Elite Slice for Meeting Rooms αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος συσκευών συνεργασίας της HP το οποίο είχε ανακοινωθεί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει μια σειρά από συσκευές όπως το HP Elite Slice for Meeting Rooms G2 με τεχνολογία Intel Unite, τον διαδραστικό πίνακα HP ShareBoard, το HP Thunderbolt Dock το οποίο μετατρέπει οποιονδήποτε κοινόχρηστο χώρο σε χώρο συνεργασίας, το HP EliteOne 1000 All-in-One, το HP Elite Presenter Mouse και βέβαια τις εξειδικευμένες οθόνες για meeting rooms της HP.

Σχετικά άρθρα

Med Nautilus: Νέο data center δια χειρός Space Hellas

Kitriniaris

H devolo φέρνει το SmartGrid στην ελληνική αγορά

Channel-Manager

Η Nova στηρίζει την ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα