20.6 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Το λογιστικό γραφείο του αύριο από την Data Communication

Με μεγάλη συμμετοχή λογιστών ξεκίνησαν και φέτος, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, από τη Χαλκίδα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, οι ημερίδες παρουσίασης των καινοτόμων λύσεων της Data Communication, που διαμορφώνουν το λογιστικό γραφείο του σήμερα στα πρότυπα του αύριο.

 

Στόχος της εταιρείας είναι η αυτοματοποίηση των εργασιών του λογιστικού γραφείου μέσα από τη χρήση εξελιγμένων εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας και την παροχή σημαντικών νέων δυνατοτήτων για το χρήστη.

 

Με τίτλο «Το λογιστικό γραφείο του αύριο… σήμερα», ο φετινός κύκλος ημερίδων προσελκύει από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων εκατοντάδες λογιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τις πρωτοποριακές λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας της Data Communication που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους και να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη βραβευμένη υπηρεσία DC Scan4you, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία για τα λογιστικά γραφεία. Με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών, το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης και δημιουργεί αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές, εκμηδενίζοντας τα λάθη πληκτρολόγησης και τους εκτεταμένους ελέγχους των καταχωρήσεων, αφού εγγυάται 100% επιτυχή αναγνώριση των ψηφιοποιημένων παραστατικών. Παράλληλα, πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών.

 

Επιπρόσθετα, γίνεται αναφορά στη λύση DC Link4all, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία RBS και προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σύνδεσης των λογιστικών γραφείων με τα ταμειακά συστήματα των πελατών τους και την αυτόματη ενημέρωση των λογιστικών εγγραφών, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους στο μέγιστο.

 

Τέλος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων της Data Communication, η εταιρεία βραβεύει πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται.

Σχετικά άρθρα

Oracle: Η ασφάλεια τροχοπέδη στην υιοθέτηση BYOD στην Ευρώπη

Kitriniaris

Νέα εποχή για τον κινηματογράφο με οθόνες LG LED Cinema

Giorgos Athanassiadis

HPΕ: Κέρδισε €3 δις από την Oracle για αθέτηση συμβολαίου

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα