22.9 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Το ετήσιο συνέδριο της Microsoft Ελλάς έδειξε τον δρόμο στους συνεργάτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες το πρώτο ετήσιο συνέδριο της Microsoft Ελλάς στο οποίο προσκεκλημένοι ήταν εκπρόσωποι εταιρειών από το δίκτυο συνεργατών της, με θέμα “Future Begins Now”. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη συμμετοχή περισσότερων από 600 παρευρισκόμενων, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας και να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν στην επιτυχία των πελατών τους.

1st Microsoft Summit 2015

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Ευάγγελος Χρυσοχόος, εμπορικός διευθυντής της Microsoft Ελλάς, ο οποίος μίλησε για τον «συνεργάτη του μέλλοντος», παρουσιάζοντας νέα μοντέλα συνεργασίας και εξυπηρέτησης των πελατών μέσα από τις cloud υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία. Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε η Πέγκυ Αντωνάκου, διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, η οποία αναφέρθηκε στην αλλαγή που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στον κόσμο και στο ρόλο που διαδραματίζει η εξέλιξη της τεχνολογίας, αναφερόμενη σε επίκαιρα παραδείγματα που σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας εποχής. Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, ήταν ο  Don Gratham, πρόεδρος της Microsoft για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ο οποίος, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί η Microsoft να βοηθήσει τους συνεργάτες να αναπτυχθούν υπογραμμίζοντας κυρίως την αλλαγή που βιώνει και καθοδηγεί η εταιρεία, και τα αποτελέσματα που έχει επιφέρει τον τελευταίο χρόνο.

Microsoft_Evangelos Chrisohoos

 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα βραβεία Partner Excellence Awards της Microsoft, με τα οποία η εταιρία ανέδειξε τους πιο καινοτόμους συνεργάτες της, στις κατηγορίες “Sell it Right Motion”, “Joint execution”, “Customer Satisfaction” και “Selling out of comfort zone”.

Ως χορηγοί επικοινωνίας, biztech.gr και Tech Channel Partner, βρέθηκαν στο πρώτο ετήσιο συνέδριο της Microsoft Ελλάς, οπότε μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες, παρασκήνιο και παραλειπόμενα όσων συνέβησαν,

Σχετικά άρθρα

Υλοποίηση έργου από την Performance Technologies

Kitriniaris

Η συνεργασία με τη Xerox

antonyroussel

Lenovo ThinkSmart – Ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις συνεργασίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα