21.8 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Το ελληνικό eCommerce δικτυώνεται

Με τον τίτλο eCommerce Networking Day, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οργανώνει μία νέα  εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Τρίτη 16 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στον χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

 

Στην εκδήλωση, στελέχη από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

 

Δεν θα γίνουν παρουσιάσεις ή ομιλίες ενώ θα χρησιμοποιηθούν εργαλεία δικτύωσης (όπως “προξενητές”, “business-card boards”, “quick-meeting tables”) που θα διευκολύνουν τις επαφές μεταξύ των στελεχών με βασικό στόχο τη γνωριμία νέων συνεργατών και την προώθηση προϊόντα και υπηρεσιών.

 

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του κλάδου, άσχετα με το αν η εταιρεία τους είναι ή δεν είναι μέλος του GRECA. Η είσοδος για όλα τα στελέχη ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι δωρεάν (έως 3 ανά εταιρεία), ενώ το κόστος για παρόχους υπηρεσιών προς αυτά που δεν είναι μέλη του GRECA είναι 25 Ευρώ. Απαιτείται online προεγγραφή για όλους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο www.greekecommerce.gr.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Αύξηση πωλήσεων στην αγορά των Ethernet switches

Kitriniaris

LG Business Solutions: Με το κανάλι των συνεργατών στα μεγάλα έργα

Giorgos Athanassiadis

Σημαντική άνοδος στις πωλήσεις smartphones για την Huawei

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα