22.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ επιλέγει τη Bitdefender

Την ολοκληρωμένη endpoint protection επαγγελματική λύση της Bitdefender, “GravityZone Advance Business”, επέλεξε το ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ προκειμένου να αναβαθμίσει την ασφάλεια των servers και προσωπικών υπολογιστών.

 

Παράλληλα, επιλέγοντας την κορυφαία εταιρική λύση ασφάλειας της Bitdefender, το Ινστιτούτο Παστέρ, διασφάλισε την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων του από κακόβουλες επιθέσεις malware και spam, ενώ και με το ισχυρό Web Filtering, προστατεύεται ο οργανισμός από κακόβουλα sites. Επίσης στο θέμα  του απόρρητου τις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μέσω του  Content control module, εξασφάλισε το απόρρητο τις αλληλογραφίας και την διαρροή των ευαίσθητων αρχείων (Data Loss Prevention).

 

Ακόμη, το Device Control Module σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο Firewall / IDS Module, εξασφαλίζει την προστασία των υπολογιστών του ερευνητικού κέντρου από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

 

Εξίσου σημαντικό είναι ότι επιλέγοντας τη λύση της Bitdefender, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των υπολογιστών του Ινστιτούτου, χωρίς να επιβαρύνεται το δίκτυο ή οι υπολογιστές με χρήση έξτρα πόρων. Δεδομένου δε ότι πρόκειται για μια αμιγώς cloud-based λύση, δεν απαιτήθηκε επιπλέον εξοπλισμός για την λύση μειώνοντας έτσι σημαντικά τα κόστη υποδομής.

 

Η Blue Soft & IT είναι ο αποκλειστικός country partner της Bitdefender σε  Ελλάδα και Κύπρο.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

EMC: Εξαγορά με το βλέμμα στο flash storage

Kitriniaris

Η CPI αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της Poly

Giorgos Athanassiadis

Windows XP: Το τέλος πλησιάζει

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα