21.9 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Το δεύτερο Dell Exclusive Store άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθώντας τη συνταγή της Αθήνας, η Oktabit σε συνεργασία με την Dell άνοιξε το δεύτερο κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στα προϊόντα και την τεχνολογία της Dell, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Το Mediterranean Cosmos είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Μακεδονία, είναι κοντά στο αεροδρόμιο και έχει περισσότερους από 8 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

 

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο Dell Exclusive Store της Θεσσαλονίκης είχαμε την ευκαιρία να δούμε, αλλά και να δοκιμάσουμε όλες τις πρόσφατες κυκλοφορίες της Dell. Άλλωστε αυτό είναι και το σημαντικό selling point των δύο καταστημάτων, ότι δηλαδή ο επισκέπτης, μπορεί να δοκιμάσει όλες τις συσκευές που εκτίθενται στα ράφια.

 

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης υπάρχουν ανοιχτά στην έκθεση και σχεδόν πάντα σε απόθεμα όλα τα προϊόντα που φέρνει η Dell στην Ελλάδα, δηλαδή περίπου 100 με 120 κωδικοί από laptop και οθόνες, χωρίς να περιλαμβάνονται περιφερειακά και αξεσουάρ.

 

 

Μάλιστα, στο νέο κατάστημα είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά μερικά από τα προϊόντα της Dell που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, όπως το Optiplex 7070 Ultra, το εντυπωσιακό all-in-one που κρύβει με έξυπνο τρόπο το hardware μέσα στη βάση της οθόνης και τα νέα Alienware Aurora Desktop και Alienware m15 laptop.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κατάστημα, οι λάτρεις του gaming μπορούν να απολαύσουν τα προϊόντα Alienware.

 

 

Τέλος, όπως ανέφεραν οι κ. Αλέξανδρος και Δημήτρης Παπαϊωάννου ιδρυτές της Oktabit, το ύψος της επένδυσης στη Θεσσαλονίκη ανήλθε σε 500.000 ευρώ. Το Dell Exclusive Store στο Mediterranean Cosmos που άνοιξε επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου 2019, έχει εμβαδόν 170 τ.μ. και είναι μεγαλύτερο από το κατάστημα της Αθήνας.

Το Dell Exclusive Store της Αθήνας έχει λάβει τρία retail awards για την εμφάνιση, το φωτισμό και τα έπιπλα. Επιπλέον, κατέχει και το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων ανά τετραγωνικό μέτρο μέσα στο The Mall Athens.

 

Σχετικά άρθρα

Check Point: Οι hackers συνεχίζουν να αξιοποιούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Giorgos Athanassiadis

Λύσεις τηλεδιάσκεψης για κάθε ανάγκη από το Public Business

5G στην Ελλάδα: Νέες θέσεις εργασίας & επενδύσεις δισεκατομμυρίων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα