16.1 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Το «έξυπνο» σπίτι της Legrand ήρθε… για να μείνετε!

Η Legrand κάνει τη ζωή πιο εύκολη, ενισχύοντας την έννοια της κατοικίας με το έξυπνο σπίτι. Οι λύσεις smart home της εταιρείας επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού με ένα απλό κλικ από οπουδήποτε. Πλέον, το σπίτι υπακούει στο άγγιγμα και τη φωνή των κατοίκων του, καθώς μπορούν να διαμορφώσουν πώς θα συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Το σημαντικό είναι ότι οι λύσεις της Legrand δεν απαιτούν καμία επέμβαση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, χωρίς «μερεμέτια», μόνο με απλή αντικατάσταση των συμβατικών διακοπτών ή πριζών με ένα ή περισσότερα μοντέλα από τις σειρές συνδεδεμένων διακοπτών και πριζών Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo.

 

Μέσω του δωρεάν app Home+Control μπορεί κανείς να ρυθμίσει το κατάλληλο σενάριο και τα ρολά θα ανέβουν την ώρα που επιθυμεί, να ενεργοποιεί το σενάριο αναχώρησης όπου αυτόματα κλείνουν τα φώτα, κατεβαίνουν τα ρολά και χαμηλώνει η θέρμανση, να προγραμματίζει χρονικά το φωτισμό και τα ρολά ώστε να φαίνεται ότι κάποιος βρίσκεται στο σπίτι, να ελέγχεται η πρίζα ώστε να κλείνει από μακριά, ενώ για κάθε ασυνήθιστη ενέργεια ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση στο smartphone.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με το πάτημα ενός διακόπτη, είτε μέσω του smartphone ή tablet με τη δωρεάν εφαρμογή Home + Control ή με φωνητική εντολή μέσω του Google Assistant, της Siri ή της Alexa.

Σχετικά άρθρα

Λύση της Microsoft δια χειρός Data Communication

Kitriniaris

Ημερίδα της Witside για την πλατφόρμα Qlik Sense

Technology Hub από την Office Line

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα