19/04/2024
Biztech

Τι είναι το MPS και γιατί το έχετε ανάγκη

Η εποχή που αγοράζατε έναν εκτυπωτή από το κατάστημα, τον συνδέατε στον υπολογιστή σας και εκτυπώνατε έχει περάσει. Το σύγχρονο business δεν θέλει εκτύπωση, αλλά διαχείριση της εκτύπωσης, δηλαδή λύσεις Managed Print Services (MPS). Αφήστε στη Digimark να διαχειρίζεται τις εκτυπώσεις της επιχείρησής σας και κάντε οικονομία έως 30%. Εσείς αφιερωθείτε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα: την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

 


 

Αποστόλης Δέμης MPS Specialist της Digimark

Περιβαλλοντική ευαισθησία και κερδοφορία δεν είναι απαραίτητα δυο έννοιες ανεξάρτητες μεταξύ τους. Μπορείτε κάλλιστα να κάνετε και τα δύο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο κατάλληλος συνεργάτης, ο οποίος θα αναλύσει τις ανάγκες σας και θα προτείνει λύσεις. Μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη λύση printing και imaging θα έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε κάθε τμήμα της επιχείρησής σας.

 

Γνωρίζετε ότι το 15% των λειτουργικών εξόδων μιας επιχείρησης ανεξαρτήτως κλάδου, οφείλεται στο printing; Μια ξενοδοχειακή μονάδα είτε είναι μέρος μιας μεγαλύτερης αλυσίδας, είτε πρόκειται για μεμονωμένη επιχείρηση έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από το χαρτί. Είναι μέρος του business και δεν πρόκειται να απαλλαγεί από αυτό, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Μπορεί το paperless office να παραμένει μια ουτοπία, ωστόσο, μπορούν να γίνουν πολύ σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, μειώνοντας κατά πολύ το συνολικό κόστος. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα αναλώσιμα, αλλά και τη συντήρηση.

 

Αυτό το ξέρατε;

 

●  Η πλειονότητα των επιχειρήσεων που αξιοποιούν ένα σύστημα MPS έχουν δει μείωση του συνολικού κόστους εκτύπωσης έως και 30%.

●  Το τμήμα IT κάθε επιχείρησης περνά το 20% του χρόνου του σε θέματα υποστήριξης του printing.

●  Το 1 με 3% των εσόδων των επιχειρήσεων ξοδεύονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην εκτύπωση.

●  Η διοίκηση μιας εταιρείας δεν γνωρίζει επακριβώς το πραγματικό κόστος των εκτυπωτικών εργασιών.

●  Το 22% των εγγράφων που εκτυπώνονται δεν χρησιμοποιούνται ποτέ.

 

 

Τι περιλαμβάνει μια λύση MPS

 

Από τη μία η μείωση των εκτυπώσεων έχει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη, ενώ ταυτόχρονα η βελτίωση της διαχείρισης του χαρτιού μέσω μιας συνολικής λύσης MPS θα αυξήσει την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα. Με τις λύσεις MPS που σας προσφέρει η Digimark με τη βοήθεια της HP, θα καταφέρετε να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη έως και 30%, θα κάνετε εξορθολογισμό του workflow σας και θα εκτυπώνετε μόνο ό,τι πραγματικά χρειάζεστε.

Μια ολοκληρωμένη λύση MPS περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 

Print management – Διαχείριση του είδους και του όγκου των εκτυπώσεων. Πρόβλεψη, εντοπισμό και επίλυση πιθανών προβλημάτων και αναπλήρωση αναλωσίμων, χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινή ροή εργασιών της επιχείρησης. Η Digimark θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τα κρυφά κόστη και να εντοπίσετε τις ευκαιρίες για να βελτιωθείτε.

 

Device management – Παρακολούθηση, διαχείριση και βελτιστοποίηση του συνολικού output. Κατάστρωση αναλυτικού σχεδίου μείωσης του αριθμού των μηχανών και των αναλωσίμων που χρησιμοποιούνται, με παράλληλη ικανοποίηση των απαιτήσεων και των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Document και workflow υπηρεσίες – Συνεχής παρακολούθηση των εκτυπωτικών εργασιών και βελτίωση με στόχο τη μείωση του χρόνου και του κόστους. Αξιοποίηση όλων των σύγχρονων τεχνολογιών και δυνατότητα διαχείρισης μέσω δικτύου και cloud.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα