21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Τα Samsung Galaxy S10 ήρθαν στην Ελλάδα

Λίγες μέρες μετά το MWC19 και αφού είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε από κοντά τη νέα σειρά Galaxy S10 στο περίπτερο της Samsung στη Βαρκελώνη, η Samsung Hellas, πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e και στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με όλες τις απαραίτητες «τυμπανοκρουσίες» και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο των MME και όχι μόνο. Φυσικά, από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν γνωστοί και διάσημοι influencers, bloggers και instagrammers.

 

Στελέχη της Samsung Electronics Hellas μαζί με την παρουσιάστρια της βραδιάς Μαντώ Γαστεράτου, παρουσίασαν τα χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς smartphones και wearables. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά Galaxy απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές της διεθνούς φήμης DJ Xenia Ghali, που έδωσε ξεχωριστό ρυθμό στη βραδιά.

 

Ο Byung Moo (Θεόφιλος) Shin, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Samsung Electronics Hellas χαιρέτησε τη βραδιά και δήλωσε: «Την προηγούμενη δεκαετία, η Samsung δεσμεύτηκε να προσφέρει, με το portfolio των προϊόντων Galaxy, την καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές. Με αυτή την κληρονομιά πορευόμαστε και σήμερα παρουσιάζουμε το μέλλον. Μένουμε πιστοί στο όραμά μας ώστε να είμαστε ο πρωτοπόρος νέων εμπειριών που θα μας ακολουθούν σε κάθε βήμα».

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο, συμπλήρωσε: «Με τη σειρά Galaxy S10, η Samsung θα βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικονομούν χρόνο, τον οποίο μπορούν να αφιερώσουν σε ό,τι αγαπούν περισσότερο. Οι υπερβατικές καινοτομίες και η εφαρμογή τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης στις συσκευές της σειράς, θα παρέχουν μια νέα πραγματικότητα στους χρήστες και θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στη βιομηχανία».

 

Η σειρά Galaxy S10 έρχεται μια δεκαετία από την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου της σειράς S και είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν ένα premium smartphone με πανίσχυρη απόδοση που θέτει τις βάσεις για την επόμενη γενιά στην εμπειρία των κινητών συσκευών. Για όσους αναζητούν μια συσκευή που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα, η σειρά Galaxy S10 ανεβάζει τον πήχη με την Dynamic AMOLED οθόνη, τις πολλαπλές κάμερες επαγγελματικού επιπέδου και τις υψηλές επιδόσεις.

Τα ολοκαίνουρια Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και online στο επίσημο δίκτυο των συνεργατών της Samsung σε Prism White, Prism Black και Prism Green χρωματικές αποχρώσεις. To Galaxy S10e έρχεται και σε Canary Yellow. Το Galaxy S10+ θα είναι διαθέσιμο και σε δύο κεραμικά μοντέλα Ceramic Black και Ceramic White, μια deluxe έκδοση από κεραμικό σώμα, η μνήμη RAM του οποίου ανεβαίνει στα 12GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα πρωτόγνωρα για τη βιομηχανία επίπεδα του 1ΤΒ.

Το Galaxy S10e διαθέτει οθόνη 5,8’’ Full HD+ Flat Dynamic AMOLED 19:9, το Galaxy S10 6,1’’ Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED 19:9 και το Galaxy S10+ 6,4’’ επίσης Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED 19:9.

 

Το οικοσύστημα της σειράς Galaxy συμπληρώνουν τα απίθανα Galaxy wearables, Galaxy Watch Active και Galaxy Buds. Το smartwatch και τα ασύρματα ακουστικά της Samsung είναι φτιαγμένα για πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής και κάνουν την επίτευξη των στόχων ευεξίας πιο εύκολη, κομψή και διασκεδαστική.

 

 

Εκπληκτική οθόνη με πιστοποιήσεις

Η σειρά Galaxy S10 φοράει την καλύτερη οθόνη της Samsung μέχρι στιγμής, την πρώτη Dynamic AMOLED οθόνη στον κόσμο με πιστοποίηση HDR10+. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση VDE για ζωηρά, φωτεινά χρώματα και την καλύτερη αναλογία αντίθεσης της βιομηχανίας σε μια κινητή συσκευή για ακόμη σκουρότερα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά, ενώ η πιστοποίηση από το DisplayMate  εξασφαλίζει ευκρινέστερα χρώματα ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου.

Επίσης, η οθόνη Dymanic AMOLED μειώνει το μπλε φως μέσω της οθόνης Eye Comfort  που έχει λάβει πιστοποίηση από το TÜV Rheinland, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εικόνας ή την προσθήκη φίλτρου.

Παραμένοντας στην οθόνη να αναφέρουμε ότι συνδυάζει μια σειρά από αισθητήρες και τεχνολογία κάμερας μέσα στην οθόνη με οπή για μεγιστοποίηση προβολής χωρίς περισπασμούς, ενώ η Dynamic AMOLED οθόνη της σειράς Galaxy S10 περιλαμβάνει, ακόμα, τον πρώτο ενσωματωμένο υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που αναγνωρίζει τα 3D περιγράμματα του δακτυλικού αποτυπώματος για μεγαλύτερη προστασία κατά της πλαστογράφησης. Μάλιστα, ο αισθητήρας έχει λάβει πιστοποίηση FIDO Alliance Biometric Component, εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια στην συσκευή.

 

 

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου

Βασισμένη στην πρωτοποριακή κάμερα της Samsung με τεχνολογίες Dual Pixel και διπλού διαφράγματος, η σειρά Galaxy S10 εισάγει νέα τεχνολογία στην κάμερα και προηγμένη ευφυΐα που διευκολύνει την λήψη επικών φωτογραφιών και βίντεο.

Συγκεκριμένα για πρώτη φορά σε σειρά S, η σειρά Galaxy S10 διαθέτει υπερευρυγώνιους φακούς με πεδίο προβολής 123 μοιρών. Επιπλέον, προσφέρει τεχνολογία Super Steady με τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης για απόλυτα σταθερές λήψεις βίντεο, ενώ τόσο οι μπροστινές όσο και οι πίσω κάμερες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν μέχρι και UHD ποιότητα, με την πίσω κάμερα να δίνει για πρώτη φορά δυνατότητα εγγραφής σε HDR10+.

Η σειρά Galaxy S10 μετατρέπει τις ήδη έξυπνες λειτουργίες σε ακριβέστερες με την μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας που διαθέτει για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε χειροκίνητα κάποια από τις προηγμένες λειτουργίες της κάμερας.

 

10 χρόνια καινοτομιών

Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει όλα όσα περιμένατε από τη σειρά Galaxy S και ακόμα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των Fast Wireless Charging 2.0, IP68 ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη , επεξεργαστή επόμενης γενιάς και υπηρεσίες της Samsung όπως το Bixby και τα Samsung Health και Samsung DeX. Επιπλέον, το S10+ διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 1ΤΒ, η οποία με τη δυνατότητα προσθήκης microSD κάρτας μνήμης 512GB φτάνει μέχρι και τα 1,5ΤΒ αποθηκευτικό χώρο!

Ακόμα, η σειρά Galaxy S10 σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο επόμενης γενιάς Wi-Fi 6 , που σας εξασφαλίζει προτεραιότητα και 4 φορές ταχύτερη πρόσβαση σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες.

 

Σχετικά άρθρα

SAS & MIT: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτελεί ισχυρό εργαλείο στην εμπειρία πελάτη

Giorgos Athanassiadis

HP: Ξεκίνησαν οι αποστολές του Slate 7 των $169

Kitriniaris

Ανοίγει τη βεντάλια των συνεργασιών της η Huawei

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα