19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Τα Pet Supermarket επέλεξαν Megasoft Prisma Win

Για τη διαχείριση των λιανικών πωλήσεων των δύο υπερκαταστήματων της σε Ρέντη και Πειραιά, αλλά και για την παρακολούθηση των χονδρικών πωλήσεων και τον συνολικό έλεγχο της επιχείρησης και της εμπορικής της δραστηριότητας, η εταιρία Pet Supermarket, κορυφαία στο κλάδο της εμπορίας προϊόντων, αξεσουάρ και υπηρεσιών για ζώα συντροφιάς, επέλεξε ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης από τη Megasoft!

 

Η λύση περιλαμβάνει τις εφαρμογές Prisma Win Retail και Prisma Win Εμπορική διαχείριση, ενώ η υπηρεσία Prisma Win Web Services e-commerce οποία επιλέχθηκε για να υποστηρίξει τη λειτουργία του e shop της εταιρείας και να ενημερώνει την εμπορική εφαρμογή για όλες τις συναλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Επιπλέον, προκειμένου να βελτιώσει τη διαδικασία της απογραφής των αποθεμάτων των καταστημάτων της επιλέχθηκε η SaaS εφαρμογή Prisma Win Live Παραγγελίες – Εισπράξεις – Απογραφές.

Τέλος, για τη λογιστική παρακολούθηση της εταιρίας εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Prisma Win Γενική λογιστική.

 

Την υλοποίηση του project ανέλαβε η Exabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

 

 

Τα οφέλη από την ολοκληρωμένη λύση της Megasoft ήταν άμεσα και είχαν να κάνουν, κυρίως, με την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, τη βελτίωση της ταχύτητας στην εξυπηρέτηση του πελάτη και την άψογη διαχείριση αποθεμάτων με σφαιρική πληροφόρηση για το στοκ κάθε καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρεία απέκτησε μία ενιαία λύση και μια κεντρική διαχείριση όλων των τμημάτων και όλων των καταστημάτων (λιανικής & χονδρικής) με πλήρη έλεγχο των καθημερινών εργασιών και των ταμείων των σημείων λιανικής πώλησης που, σε συνδυασμό με τα πλούσια και διορατικά στατιστικά για την πορεία της επιχείρησης, συνέβαλλαν ουσιαστικά στη λήψη των σωστών αποφάσεων τη σωστή στιγμή.

Σχετικά άρθρα

Ενδιαφέρον για έργα του Δημοσίου

dmallas

Βράβευση της Pylones από την ΗP ως “Top Enterprise Partner”

Kitriniaris

Το Business Cloud πάει για “shopping”

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα