16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Τα data είναι η περιουσία σας. Προστατέψτε τα!

Η IDC προβλέπει ότι μέχρι το 2025, ο παγκόσμιος όγκος των δεδομένων θα αυξηθεί στα 163ZB (δηλ. ένα τρισεκατομμύριο gigabytes). Πρόκειται για ένα αστρονομικό νούμερο που είναι 10 φορές μεγαλύτερο από τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν το 2016.

Τα data κυριαρχούν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Τα data παράγονται και καταναλώνονται και αποτελούν πια τον βασικό κορμό της καθημερινής λειτουργίας των επιχειρήσεων. Από τα analytics, στις ψηφιακές εμπειρίες των πελατών μέχρι το IoT και την τεχνητή νοημοσύνη τα data βρίσκονται παντού και είναι απαραίτητα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επιτύχουν σε έναν ψηφιακά μετασχηματισμένο κόσμο.

Δομημένα και μη, που παράγονται από ανθρώπους ή από μηχανές και αποθηκεύονται στο data center ή το cloud, τα data δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως ένα στατικό ψηφιακό στοιχείο, αλλά ως ένα στρατηγικό επιχειρηματικό περιουσιακό κεφάλαιο.

 

Όσες επιχειρήσεις δεν επενδύσουν σε επαρκή προστασία των δεδομένων τους, περιορίζουν σημαντικά τον δρόμο τους προς την επιτυχία. Επιπλέον, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι η απώλεια δεδομένων και η ανάκτησή τους κοστίζει σε χρόνο, σε χρήμα και σε φήμη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Vanson Bourne, το 41% των επιχειρήσεων έχουν βιώσει απροσδόκητο downtime με συνολικό κόστος $527.000, ενώ το 28% των επιχειρήσεων έχασαν δεδομένα που μεταφράζεται σε κόστος σχεδόν ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

 

Dell EMC & Infinitum προστατεύουν τα δεδομένα σας όπου κι αν βρίσκονται

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των δεδομένων στη σύγχρονη επιχείρηση, η Infinitum συνεργάζεται ως «Partner Platinum» με τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κλάδο, Dell EMC.

Οι data protection λύσεις της Dell EMC σε μορφή appliance και λογισμικού, σάς επιτρέπουν να εξασφαλίσετε διαθεσιμότητα στα δεδομένα σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Οι λύσεις της Dell EMC είναι οικονομικά αποδοτικές, ευέλικτες και μπορούν να υποστηρίξουν κάθε workload.

 

PowerProtect appliances

Οι κορυφαίες ολοκληρωμένες συσκευές της αγοράς Dell EMC PowerProtect έχουν σχεδιαστεί για την απόλυτη προστασία των δεδομένων της επιχείρησης περιλαμβάνοντας αποθηκευτικό χώρο με υποστήριξη cloud και λύσεις software defined. Οι σειρές PowerProtect ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες για την προστασία του workload σε ολόκληρο το περιβάλλον κάθε επιχείρησης. Είναι πολυδιάστατες, προσφέροντας ευελιξία κλιμάκωσης, καθώς και επιλογή all flash για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Οι συσκευές PowerProtect επιτρέπουν backup, recovery και replication, παρέχοντας στις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις λειτουργική απλότητα, ευελιξία και εναρμόνιση με τις πολιτικές.

 

  •  Πολυδιάστατες: Ευελιξία κλιμάκωσης που αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  •  Self-service: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτηση απευθείας από εγγενείς εφαρμογές.

  •  SaaS διαχείριση: Εύκολη παρακολούθηση και αντιμετώπιση προβλημάτων από οπουδήποτε.

 

 

PowerProtect λύσεις λογισμικού

Το λογισμικό PowerProtect αποτελεί την πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων επόμενης γενιάς, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να μετασχηματίσετε ταχύτερα το ΙΤ, να προστατέψετε τα δεδομένα σας και εν τέλει να δημιουργήσει αξία για την επιχείρησή σας.

Συνοπτικά το PowerProtect προσφέρει τα εξής:

•  Επιτρέπει στους διαχειριστές να εκτελούν εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης απευθείας μέσα από τις native εφαρμογές που χρησιμοποιούν.

•  Παρέχει στο τμήμα ΙΤ εποπτεία και έλεγχο για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης και την ικανοποίηση των πλέον αυστηρών κανόνων.

 

Με επιχειρησιακή απλότητα και ευελιξία, το λογισμικό PowerProtect της Dell EMC επιτρέπει την προστασία, τη διαχείριση και την ανάκτηση δεδομένων σε on-premisses, virtualized και cloud εγκαταστάσεις.

 

Η Infinitum προστατεύει την αξία των δεδομένων σας

Η προστασία των δεδομένων δεν αφορά πλέον, μόνο τη διασφάλισή τους από απώλεια ή επιθέσεις. Αντίθετα, η σύγχρονη προσέγγιση του ζητήματος «προστασία και backup» εστιάζει στην αξία των δεδομένων με την πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα είναι διαθέσιμα και προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με την Infinitum, για να μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει να προστατέψετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας.

Σχετικά άρθρα

Μεγαλώνει η παγκόσμια αγορά συσκευών, μικραίνουν τα κέρδη

Channel-Manager

Οι LG LED Signage οθόνες γίνονται έργα τέχνης με τη βοήθεια της Blackdove

Giorgos Athanassiadis

Intracom: Αύξηση πωλήσεων και λειτουργική κερδοφορία

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα