19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Τα Bridge Coffee Roasters επέλεξαν PRISMA Win

H εταιρία Bridge Coffee Roasters για να καλύψει τις συνολικές μηχανογραφικές της ανάγκες στα κεντρικά της γραφεία, στην παραγωγική της μονάδα, αλλά και για να ελέγχει τα έξι καταστήματά της επέλεξε την εμπορική διαχείριση Prisma Win. Η εμπορική εφαρμογή της Megasoft επιτρέπει την παρακολούθηση των χονδρικών πωλήσεων και όλου του εμπορικού κυκλώματος (πελάτες χονδρικής, προμηθευτές, αποθήκη, παραγγελίες, στατιστικά κ.λπ).

 

Η παρακολούθηση των λιανικών πωλήσεων και των διανομών και στα έξι καταστήματα γίνεται, πλέον, με την POS εφαρμογή Prisma Win Delivery – Take away, ενώ με τη διαχείριση Prisma Win Call Center εξυπηρετείται η κεντρική τηλεφωνική παραγγελιοληψία όλων των καταστημάτων.

 

Με moto το «Magic is everywhere» η αλυσίδα Bridge coffee roasters ξεκίνησε το 2011 με το πρώτο street café στη Δραπετσώνα και αυτή τη στιγμή αριθμεί έξι καταστήματα σε Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Κοκκινιά, Πειραιά, Κορυδαλλό και Μοσχάτο. Η εταιρεία διαθέτει μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα, που εγγυάται υψηλής ποιότητας καφέ τον οποίο οι πελάτες της απολαμβάνουν σε μια Industrial ατμόσφαιρα που ακολουθεί τις τελευταίες αισθητικές τάσεις στον κλάδο της καφεστίασης και κυριαρχεί σε κάθε κατάστημα.

 

Με την υιοθέτηση της ενιαίας λύσης της Megasoft και την κεντρική διαχείριση όλων των τμημάτων και όλων των καταστημάτων (λιανικής & χονδρικής) η εταιρεία πέτυχε προγραμματισμό της παραγωγής με ακρίβεια, ώστε τα franchise stores να προμηθεύονται στην ώρα τους την ποσότητα που χρειάζονται, πλήρη διαύγεια και σαφή εικόνα για την πορεία της επιχείρησης μέσα από έναν μεγάλο αριθμό στατιστικών αναφορών που βοηθούν στη λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων, πλήρη έλεγχο του ταμείου των καταστημάτων, εξοικονόμηση χρόνου στην τηλεφωνική παραγγελιοληψία και σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη στο κατάστημα, αλλά και στο delivery.

 

Την υλοποίηση του project ανέλαβε η Exabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

Σχετικά άρθρα

Ericsson: HD υπηρεσία φωνής σε commercial TD-LTE smartphone

Kitriniaris

Logitech Brio 500 Series & Zone Vibe: Κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας

Giorgos Athanassiadis

Σε ρυθμούς προ κρίσης οι πωλήσεις των tablets

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα