19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Τα προϊόντα Smart Living της Yale από την IT LAΒ

H ΙΤ LAB ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της για διανομή και προώθηση σε Ελλάδα και Κύπρο, των λύσεων Smart Living της Yale μέλος του Assa Abloy Group.

Η συμφωνία για τη διανομή των ψηφιακών προϊόντων της Yale εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της IT LAB να ενισχύει την προϊοντική της γκάμα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελληνική αγορά.

Η συγκεκριμένη συνεργασία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Yale δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας σε πάνω από 125 χώρες.

 

Η σειρά των προϊόντων Smart Living της Yale αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να ασφαλίσουν, να παρακολουθήσουν και να ελέγξουν το χώρο τους. Οι οικογένειες προϊόντων που είναι διαθέσιμες μέσω της IT LAB είναι οι συναγερμοί Smart Alarms, οι ηλεκτρονικές κλειδαριές ENTR και SCLAK, τα ματάκια πόρτας Digital Door Viewers καθώς και η πλήρη γκάμα χρηματοκιβωτίων για οικιακές και επαγγελματικές χρήσεις.

 

Για την εξυπηρέτηση του καναλιού συνεργατών, η IT LAB έχει ετοιμάσει ήδη το B2B portal της στη διεύθυνση https://yale.itlab.gr και καλεί τους επαγγελματίες του χώρου να εγγραφούν.

 

Τέλος, οι επαγγελματικές λύσεις της Yale θα εκτεθούν στο περίπτερο της έκθεσης HO.RE.CA. 2017 (Hall 1, Stand D04).

Σχετικά άρθρα

H Planet κυκλοφορεί το μικρότερο βιομηχανικό plug & play switch

Giorgos Athanassiadis

Η DIS πιστοποιήθηκε στα Business Applications από την Microsoft

Giorgos Athanassiadis

Η λίστα των εκθετών της ECDM Expo SE Europe 2023

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα