24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Τα “πολυεργαλεία” της Xerox

Πέντε νέα εργαλεία για φορητές συσκευές και πολυλειτουργικά μηχανήματα ανέπτυξε η Xerox, τα οποία καθιστούν ακόμη πιο εύκολο για τους εργαζόμενους που δουλεύουν απομακρυσμένα (mobile workers) να αναπαράγουν τις ίδιες ροές εργασίας που χρησιμοποιούν και στο γραφείο.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι εργαζόμενοι μπορούν να στείλουν με ασφάλεια έγγραφα από τη mobile συσκευή τους σε συναδέλφους ή στο cloud, καθώς και εκτυπώσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε εκτυπωτή ή MFP. Τα εύκολα στη χρήση αυτά εργαλεία, συμβάλουν στην εξάλειψη των εμποδίων που συναντάμε σήμερα στην απομακρυσμένη εργασία. Ας τα δούμε, λοιπόν, πιο αναλυτικά:

 

  • Το Xerox Mobile Print Cloud v3.0 περιλαμβάνει τώρα το @PrintByXerox, το οποίο επιτρέπει την ασφαλή εκτύπωση από κινητό, σε οποιοδήποτε δικτυακό Xerox εκτυπωτή. Για παράδειγμα, εάν τυχαίνει να βρίσκεστε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας σας και χρειάζεστε να εκτυπώσετε ένα έγγραφο, η εφαρμογή σας επιτρέπει να το στείλετε σε μία συγκεκριμένη e-mail διεύθυνση (π.χ. companyname@printbyxerox.com) και με ασφάλεια να εκτυπώσετε την εργασία αυτή στον πλησιέστερο εκτυπωτή.

 

  • Το Xerox Mobile Print Solution δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους μιας εταιρείας, να εκτυπώνουν έγγραφα από την κινητή συσκευή τους σε οποιοδήποτε δικτυωμένο εκτυπωτή, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Η εφαρμογή εγκαθίσταται σε server που συνδέεται με το δίκτυο της εταιρείας και ενσωματώνεται με την εφαρμογή Apple AirPrint.

 

  • Το Xerox Wireless Print Solutions Adapter προσθέτει δυνατότητες ασύρματης εκτύπωσης και από κινητό, σε εκτυπωτές ή πολυλειτουργικά μηχανήματα που δεν έχουν αυτές τις δυνατότητες ενσωματωμένες. Αυτή η μικρή σε μέγεθος συσκευή, τοποθετείται δίπλα στον εκτυπωτή και συνεργάζεται άψογα με το Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, NFC-Τo-Pair και Apple AirPrint.

 

  • H δημοφιλής εφαρμογή Xerox Mobile Link App υποστηρίζει τώρα Android και iOS συσκευές και διαθέτει πολλές cloud δυνατότητες. Για παράδειγμα, ένας πωλητής μπορεί να σαρώσει ή να τραβήξει μια φωτογραφία τιμολογίων με το κινητό του και αυτόματα να τα στείλει  στο SharePoint directory του λογιστηρίου της εταιρείας του, να  αποθηκεύσει αντίγραφο αυτών στο DropBox λογαριασμό του και να τα στείλει  στο e-mail του προϊστάμενού του.  Και όλα αυτά ταυτόχρονα!!

 

  • Το νέο Xerox PrintSafe λογισμικό παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας (Authentication) των χρηστών των εκτυπωτών. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Quocirca, το 63% των επιχειρήσεων που ερωτήθηκαν παραδέχονται ότι αντιμετώπισαν τουλάχιστον ένα περιστατικό παραβίασης της ασφάλειας εκτυπωτικών δεδομένων. Το PrintSafe συνεργάζεται αρμονικά με τους περισσότερους card readers της αγοράς. Αυτή η πολύ οικονομική λύση συνεργάζεται με Xerox και μη Xerox συσκευές, διαχειρίζεται την πρόσβαση των χρηστών σε εκτυπωτές ή πολυλειτουργικά μηχανήματα και επιπρόσθετα έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο του πελάτη.

 

Αυτό το σύνολο των νέων δυνατοτήτων θα κάνουν τη ζωή του “mobile worker” πιο εύκολη και είναι ένα ακόμη παράδειγμα της υπόσχεσης “work can work better”, την οποία η Xerox έχει δώσει για να βοηθήσει τους πελάτες της να κάνουν τον χώρο εργασίας τους πιο αποτελεσματικό.

Σχετικά άρθρα

Για 10η χρονιά ηγέτης η SAP στον τραπεζικό κλάδο

Giorgos Athanassiadis

Ericsson: Εξαγορά με φόντο το enterprise IT cloud

Kitriniaris

Διακρίσεις για τον όμιλο Quest στα Bravo Sustainability Awards 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα