16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Τα νέα Quest Legend PCs στη διάθεση των gamers

Για να μπει κάποιο gaming station στα καταστήματα της Battlenet θα πρέπει να διαθέτει πολύ αυστηρές προδιαγραφές, όπως απεριόριστη ισχύ, καταπληκτικά γραφικά, δυνατό ήχο, τέλεια απόκριση και λειτουργία χωρίς κολλήματα. Όλα αυτά και πολύ περισσότερα διαθέτουν τα νέα Quest Legend PCs by Asus της Info Quest Technologies αφού επελέγησαν από την αλυσίδα gaming station για να εξοπλίσουν τα καταστήματά της.

 

Η Battlenet διαθέτει 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ήδη τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξοπλισμένα με τα νέα gaming stations της Info Quest, ενώ σύντομα αναμένεται να εγκατασταθούν και σε άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκεψιμότητα σε κάθε κατάστημα ξεπερνά τα 2.000 άτομα ημερησίως, ενώ το κατάστημα Battlenet Arena  στον Άγιο Δημήτριο είναι ένας μοναδικός χώρος 750m2 που θα αποτελέσει το κέντρο των e-sports στην Ελλάδα, με τουρνουά gaming, με δικό του stage για e-sports, events και παρουσιάσεις προϊόντων.

 

Η νέα σειρά της Info Quest

Η  νέα σειρά Quest Legend by Asus, σχεδιάστηκε ειδικά για τους απαιτητικούς gamers. Εξοπλισμένοι με  επεξεργαστές Intel  τελευταίας γενιάς, motherboards Αsus και κάρτες γραφικών Nvidia GeForce τελευταίας γενιάς αποτελούν την πρώτη επιλογή για extreme gaming, καθώς εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση και μοναδική εμπειρία  παιχνιδιού, ενώ προσφέρονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για τα χαρακτηριστικά τους.

Οι νέοι Quest Legend PC by Asus είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ όλες οι υπόλοιπες σειρές είναι διαθέσιμες τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr,  όσο και σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων αλυσίδων και καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

e-Systems: Πακέτα προσφορών με δωρεάν συσκευές Apple και Samsung

Kitriniaris

Το LG G2 στην αρένα των high-end smartphones

Kitriniaris

OnePay: Αυτοματοποίηση είσπραξης απαιτήσεων από την Εθνική Τράπεζα και τη SoftOne

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα