13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Τα νέα MateBook της Huawei ήρθαν στη Westnet

Η Westnet ανακοίνωσε ότι εντάσσει στο χαρτοφυλάκιο της τα νέα laptops της Huawei, MateBook D14 & D15. Τα δύο νέα Huawei MateBook D, τα οποία ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών. Τα δύο μοντέλα MateBook D14 & MateBook D15 κληρονομούν το DNA των ποιοτικών προϊόντων PC της Huawei, προσφέροντας μοντέρνο σχεδιασμό, καινοτόμα τεχνολογία και έξυπνη εμπειρία χρήσης.

Η οθόνη FullView με ανάλυση Full HD 1920×1080, οι ισχυρές επιδόσεις, η ποιότητα κατασκευής και οι νέες δυνατότητες που συνοδεύουν τα ολοκαίνουργια μοντέλα, όπως η λειτουργία Huawei Share Multi-screen Collaboration, η οποία επιτρέπει τη συνδεσιμότητα μεταξύ laptop και smartphone με ένα απλό άγγιγμα, δημιουργούν μία δελεαστική πρόταση για επαγγελματίες που αγαπούν την τεχνολογία. Εξοπλισμένα με μια πλήρη, ισχυρή, και ευέλικτη γκάμα έξυπνων δυνατοτήτων, η σειρά Huawei MateBook D, αποτελεί τον πιο πιστό σύντροφο για όσους επιθυμούν ένα laptop που θα κάνει την καθημερινότητά τους απολαυστική και παραγωγική.

 

 

Πέραν των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών τους, τα MateBook D14 και MateBook D15 διαθέτουν την ολοκαίνουργια λειτουργία Huawei Share One Hop, μέσω της οποίας smartphone και laptop συνδέονται και επικοινωνούν, σε μία οθόνη, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία με πολλές δυνατότητες. Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας, ο χρήστης μπορεί να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή του, ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του. Οι δύο συσκευές «συνεργάζονται» αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας εύχρηστο, γρήγορο και συγχρόνως αποτελεσματικό. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει τα δύο νέα μοντέλα να ξεχωρίζουν, είναι το μικρό τους βάρος και μέγεθος, διευκολύνοντας κατά τη μεταφορά τους.

 

Σχετικά με την προσθήκη των νέων laptops της Huawei, ο Commercial manager – consumer division της Westnet Πάνος Κακουλίδης, δήλωσε: «Εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας με την παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογία Huawei και εμπλουτίζουμε το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο με τις τελευταίες κυκλοφορίες της εταιρείας. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε πιστά τη στρατηγική μας, που έχει ως στόχο τη διανομή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στο δίκτυο των συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο».

Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή για τον κινηματογράφο με οθόνες LG LED Cinema

Giorgos Athanassiadis

Αφιέρωμα: 100 τεύχη Tech Channel Partner

Giorgos Athanassiadis

“Τέλειο μαύρο” τα OLED panels της LG με πιστοποίηση

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα