17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Τα νέα Canon imageRunner Advance συνδέονται στο cloud

Η Canon, ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση στην 3ης γενιάς σειρά συσκευών imageRunner Advance. H 2η έκδοση του χαρτοφυλακίου συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες hardware και software της Canon, που παρέχουν ασφαλείς επαγγελματικές λύσεις εγγράφων, βασισμένες στο cloud.

 

Το νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών θα λειτουργεί βάσει ενός ενιαίου συστήματος firmware – Unified Firmware Platform (UFP), το οποίο προσφέρει σταθερότερη εμπειρία χρήσης και διαχείρισης από κάθε άλλη φορά. Πιο συγκεκριμένα, μέσω συνεχούς παρακολούθησης επιτυγχάνεται ο εντοπισμός αδυναμιών, προτού αυτές ανακύψουν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Με τη συνεχή ανανέωση των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών και ανανεώσεων των συσκευών, ο εξοπλισμός παραμένει πλήρως λειτουργικός και ασφαλής με ελάχιστη παρέμβαση από τους χρήστες. Χάρη στο σύστημα UFP, οι πελάτες έχουν τη σιγουριά ότι η επένδυσή τους είναι ασφαλής, δίχως την ανάγκη αλλαγής ολόκληρου του εξοπλισμού, όταν προκύπτει μια αναβάθμιση.

 

Συνδεσιμότητα στο cloud

Σχεδιασμένες για να συνδέουν με ενιαίο τρόπο την τεχνολογία του γραφείου με το cloud, οι συσκευές imageRunner Advance 3ης γενιάς 2ης έκδοσης παρέχουν μια ευρεία γκάμα μοντέλων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι αναβαθμισμένες συσκευές παρέχουν ενσωματωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν προηγμένη δυνατότητα σάρωσης στο cloud, και λύση διαχείρισης εξόδου – uniflow Online Express, καθώς και λύση επαλήθευσης συσκευών – Universal Login Manager. Η παρακολούθηση και αναφορά της δραστηριότητας και η δημιουργία οπτικοποιημένων αναφορών πραγματοποιείται εύκολα χάρη στο uniFlow Online Express portal. Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου επιτρέπει το drag & drop widgets σύμφωνα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις του πελάτη και προβάλλει μια επισκόπηση του περιβάλλοντος εκτυπώσεων, σάρωσης και αντιγραφής της επιχείρησης, δίνοντας διαφορετικές λεπτομερείς αναφορές ανά χρήστη και συσκευή. Το uniFlow Online Express επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν το κόστος των εκτυπώσεων, αντιγραφών, σαρώσεων και λειτουργιών φαξ της επιχείρησης, η οποία διευκολύνει τον καταμερισμό του κόστους ανάλογα με τις επί μέρους ανάγκες κάθε χρήστη.

 

 

Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο των συσκευών  imageRunner Advance μπορεί επίσης να συνεργάζεται με άλλες λύσεις διαχείρισης λήψης και εγγράφων, μεταξύ των οποίων τα uniflow και Therefore Online. Η πλήρης συνδεσιμότητα με το cloud επιτρέπει στην επιχείρηση να εφαρμόζει συγκεκριμένες παραμέτρους εφαρμογών εγγράφων σε κάθε συσκευή. Η πλατφόρμα uniflow διακρίνεται από ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, δίνοντας πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες πρόσβασης στο cloud, με στόχο την απλοποίηση των επαγγελματικών διαδικασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας, επιτρέποντας στους εργαζομένους να επικεντρωθούν στα βασικά τους καθήκοντα.

 

Περισσότερη ασφάλεια

Οι συσκευές imageRunner Advance Third Generation 2nd Edition παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και έλεγχο του συνόλου των εκτυπωτών μιας επιχείρησης, με ενιαία ενσωμάτωση hardware και software. H δυνατότητα επαλήθευσης εισόδου στη συσκευή σημαίνει ότι, ακόμη και οι εργασίες που αποστέλλονται από φορητές συσκευές μπορούν να διατηρηθούν ασφαλείς μέχρι τη στιγμή της αποστολής τους, προστατεύοντας έτσι την ιδιωτικότητα. Για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη διανομή ευαίσθητων πληροφοριών, πολλαπλές λειτουργίες μπορούν να απενεργοποιηθούν για μεμονωμένους χρήστες, ενώ οι οπτικές και ακουστικές ειδοποιήσεις εφιστούν την προσοχή των χρηστών όταν αφήνουν πληροφορίες από σαρωμένα πρωτότυπα στη συσκευή. Το uniFlow Online Express παρέχει πλήρη ορατότητα όσον αφορά τις συμπεριφορές εκτύπωσης, επιτρέποντας στους διαχειριστές να διαχειρίζονται το κόστος των εκτυπώσεων και να μειώνουν ή και να εμποδίζουν την πρόσβαση σε χαρακτηριστικά ή συσκευές ανά τμήμα, ομάδες εργαζομένων, ή μεμονωμένους χρήστες. Η εκτύπωση από επισκέπτες παρέχει επίσης ασφαλή εκτύπωση από φορητές συσκευές εμποδίζοντας την πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο.

 

Σχετικά άρθρα

Η Lenovo ανεβαίνει 65 θέσεις και κατατάσσεται στο #159 της λίστας Fortune Global 500

Giorgos Athanassiadis

Στη Σαουδική Αραβία η MLS

dmallas

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού τον τελευταίο χρόνο

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα