23 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Τα νέα επαγγελματικά scanners της Epson

Η Epson εμπλουτίζει την προϊοντική της γκάμα με νέα μοντέλα επαγγελματικών σαρωτών, που έχουν ως στόχο να προσφέρουν οικονομία, ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια δεδομένων για κάθε επιχείρηση ή μεγάλο οργανισμό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους δύο νέους έξυπνους σαρωτές με τροφοδότη φύλλων WorkForce μικρών διαστάσεων, DS-570W και DS-530, τους νέους ταχύτατους φορητούς επαγγελματικούς DS-310 και DS-360W και τέλος τους γρήγορους DS-1660W και DS-1630, με το μικρότερο εμβαδόν στην κατηγορία τους, που ενδείκνυνται για την πραγματοποίηση σχεδόν κάθε εργασίας.

 

Epson WorkForce DS-570W & DS-530

 

ds-570

 

Οι επαγγελματικοί σαρωτές WorkForce DS-570W (793€) και DS-530 (743€) έχουν ταχύτητα σάρωσης έως 35 σελίδων/70 εικόνων το λεπτό, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών διαχείρισης μέσων που επιτρέπει τη γρήγορη αποτύπωση, την αποθήκευση σε ευρετήρια και την κοινή χρήση σημαντικών αρχείων για τις επιχειρήσεις. Κατάλληλοι για σάρωση επαγγελματικών καρτών, πλαστικών ταυτοτήτων και εγγράφων πολύ μεγάλου μήκους, οι σαρωτές αυτοί ενσωματώνουν τη λειτουργία DSC (δυναμική διόρθωση κλίσης), καθώς και την τροφοδοσία χαρτιού πολλαπλών ρολών.

Παράλληλα, χάρη στον αισθητήρα υπερήχων, αποφεύγονται οι εσφαλμένες τροφοδοσίες, ενώ η αυτόματη ανίχνευση μεγέθους εγγράφου κάνει εύκολη τη σάρωση διαφορετικών μεγεθών στην ίδια στοίβα. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προαιρετικό κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή με δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0, ενώ ο DS-570W παρέχει τη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης.

 

 

 

Epson WorkForce DS-310 & DS-360W

ds-360

Οι WorkForce DS-310 (309€) και DS-360W (408€) είναι οι ταχύτεροι σαρωτές στην αγορά με απόδοση 25 σελίδων/λεπτό, σάρωση διπλής και μονής όψης στα 300 dpi σε έγχρωμα και ασπρόμαυρα έγγραφα. Τα συγκεκριμένα μοντέλα επιτρέπουν στους επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά, να ψηφιοποιούν απλά και γρήγορα έγγραφα, εντός και εκτός γραφείου, ενώ η επιπλέον ενσωματωμένη μπαταρία και η ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης του DS-360W επιτρέπουν τη σάρωση χωρίς καλώδια. Παράλληλα, η δυνατότητα διασύνδεσης Super Speed USB 3.0 και ο τροφοδότης εγγράφων 20 σελίδων, βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους.

 

 

 

Epson WorkForce DS-1660W & DS-1630

 

ds-1660w

 

Τη νέα σειρά επαγγελματικών σαρωτών της Epson συμπληρώνουν οι WorkForce DS-1660W (371€) και DS-1630 (334€), συνδυάζοντας την ευελιξία ενός επίπεδου σαρωτή με την άνεση ενός ταχύτατου αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) 50 σελίδων για την πραγματοποίηση σχεδόν κάθε εργασίας, από τη σάρωση διαβατηρίων, βιβλιαρίων και ευαίσθητων εγγράφων, μέχρι στοίβων χαρτιού. Η δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0, που εξασφαλίζει ταχύτητα, ακόμα και σε ανάλυση 300 dpi, η λειτουργία εγγράφων μεγάλου μήκους, η σάρωση διπλής όψης και η αυτόματη ανίχνευση τύπου εικόνας αυξάνουν επίσης την αποδοτικότητα του γραφείου, ενώ η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Wi-Fi Direct στον DS-1660W προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολλά άτομα.

 

 

Σχετικά άρθρα

Και η Vodafone στο 4G

dmallas

ADAPTit και Arbor Networks ενημέρωσαν το ελληνικό κοινό

Channel-Manager

Έρχεται η δημοπρασία για τις συχνότητες της κινητής

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα