18.3 C
Athens
02/05/2024
Biztech

Τέλος στο ρίσκο με τα γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ

Με τις περισσότερες επιχειρήσεις να στρέφονται στην in-house εκτύπωση επαγγελματικού επιπέδου, η ανάγκη για προμήθεια εκτυπωτικών μηχανών αυξάνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της IDC, η παγκόσμια αγορά των εκτυπωτικών συσκευών αναπτύχθηκε κατά 0,9% το β’ τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, δημιουργώντας το κατάλληλο έδαφος για την αύξηση πωλήσεων και των αναλωσίμων.

Ωστόσο, ένας μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει, καθώς η χρήση των μη αυθεντικών αναλωσίμων (αναγομωμένων, συμβατών ή τρίτων κατασκευαστών) είναι πλέον συχνό φαινόμενο. Οι επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να μειώσουν τις εκτυπωτικές τους δαπάνες επιλέγουν να χρησιμοποιούν μη αυθεντικά αναλώσιμα αγνοώντας τις περισσότερες φορές τα κρυφά κόστη που σχετίζονται με την αξιοπιστία, την ποιότητα και την απόδοσή τους.

 

Τεχνολογία Αναλωσίμων ΟΚΙ

Η ΟΚΙ, μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, έχει σχεδιάσει αναλώσιμα που λειτουργούν σε τέλεια αρμονία με τα εκτυπωτικά μηχανήματα, προσφέροντας εγγυημένη αξιοπιστία και ποιότητα εκτύπωσης. Η τεχνολογία High Definition Color (υλικού και λογισμικού) που χαρακτηρίζει τα εκτυπωτικά της ΟΚΙ περιλαμβάνει τις κεφαλές LED μονού περάσματος, για ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης με λιγότερες φθορές στις συσκευές και την πρωτοποριακή τεχνολογία κατασκευής αναλωσίμων Microfine High Definition Toner για ζωντανές εκτυπώσεις.

 

Τα γνήσια αναλώσιμα της ΟΚΙ, διαθέτουν ειδικά chip μέσω των οποίων ο χρήστης μπορεί να αντλήσει πληροφορίες αναφορικά με την υπολειπόμενη χωρητικότητά τους και την άμεση προμήθεια νέου, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο που το μηχάνημα θα μείνει εκτός λειτουργίας. Παράλληλα, είναι σχεδιασμένα να αντικαθίστανται πολύ εύκολα ακολουθώντας βήμα – βήμα  τα «how to use» videos που μπορούν να βρουν στο YouTube κανάλι της ΟΚΙ μέσω του μέσω του QR code που υπάρχει στις συσκευασίες τους.

 

Η Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI), μια ανεξάρτητη εταιρία ερευνητικής ανάλυσης και δοκιμών, σύγκρινε τα γνήσια αναλώσιμα ΟΚΙ με προϊόντα τριών τρίτων κατασκευαστών. Τα αποτελέσματα έδειξαν καλύτερες αποδόσεις εκτύπωσης, υψηλότερη ποιότητα, σταθερό χρώμα χωρίς διαρροές και πρόκληση φθορών στις συσκευές, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και περισσότερες εκτυπώσεις ανά αναλώσιμο (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές της BLI μπορείτε να βρείτε στο link https://bit.ly/2DcDr8i), επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγκαιότητα αντικατάστασης των αρχικών toner των μηχανημάτων με γνήσια.

 

 

Υπεροχή των Γνήσιων Αναλωσίμων

Ο βασικότερος λόγος για μια εταιρία να επιλέξει τη χρήση μη αυθεντικών αναλωσίμων είναι η χαμηλή τιμή κτήσης με απώτερο στόχο την μείωση εκτυπωτικού κόστους. Κατά πόσο όμως επιτυγχάνεται ο στόχος; Έχει παρατηρηθεί ότι η χρήση μη αυθεντικών αναλωσίμων προκαλεί συνήθως φθορές με αποτέλεσμα πρόσθετα κόστη επισκευής και πιο άμεση αντικατάσταση των συσκευών.

 

Η ΟΚΙ χρησιμοποιεί μεθόδους δοκιμών με έγκριση ISO/IEC 19798 και ISO/IΕC 19752 για τον ακριβή καθορισμό της δηλωμένη απόδοσης των γνήσιων αναλωσίμων. Σίγουρη για τον εξοπλισμό που διαθέτει και την μέγιστη αποδοτικότητά τους σε συνδυασμό με την χρήση ΟΚΙ αναλωσίμων, προσφέρει 3ετή ολοκληρωμένη προστασία με δήλωση της συσκευής εντός 30ημερών στο www.oki3yw.com.

 

Επιπλέον, με την πιστοποίηση ISO 14001 που διαθέτουν τα ΟΚΙ αναλώσιμα, συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται υλικά φιλικά προς αυτό και χωρίς να είναι επικίνδυνα για την υγεία.

 

 

Έλεγχος Γνησιότητας Αναλωσίμων OKI
 
 Τα αναλώσιμα της OKI υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί ότι προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, μακροζωία και αποδοτικότητα κόστους. Προκειμένου να είναι εύκολος και γρήγορος ο έλεγχος γνησιότητας, οι συσκευασίες τους διαθέτουν ένα ολόγραμμα στην ετικέτα προστασίας ενώ κάθε αναλώσιμο φέρει έναν μοναδικό σειριακό αριθμό. Η ΟΚΙ έχει φτιάξει ένα online εργαλείο αυθεντικότητας των αναλωσίμων στην σελίδα της (https://bit.ly/2POzRCJ) μέσω του οποίου άμεσα ο χρήστης ενημερώνεται αν το αναλώσιμο είναι γνήσιο.

 

Μοναδικός Σύμμαχος: Το κανάλι

Οι δικλείδες ασφαλείας που οι κατασκευαστές έχουν προβλέψει για να εξασφαλιστεί η χρήση των γνήσιων αναλωσίμων δεν αρκούν. Εξίσου σημαντικός είναι ο ρόλος των συνεργατών του καναλιού. Θα πρέπει να ενημερώνουν υπεύθυνα τους τελικούς χρήστες για τις συνέπειες που προκύπτουν από την χρήση των μη γνήσιων αναλωσίμων χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης.

 

Η CPI προσανατολισμένη στις ανάγκες των πελατών έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Premium Net, μέσω του οποίου ο συνεργάτης μπορεί να προσφέρει εκτυπωτικό εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή, σταθερή τιμή αναλωσίμων και πλήρη τεχνική κάλυψη για 3 χρόνια.

 


CPI Α.Ε.

Ραφαηλίδου 1. 17778, Ταύρος

t: 210-4805800 (833

f: 210-4805801

www.cpi.gr

Σχετικά άρθρα

H IBM επεκτείνει την οικογένεια PureSystems

dmallas

GfK TEMAX: Σημάδια σταθεροποίησης της ελληνικής αγοράς το Q2

Kitriniaris

Οι νέες client λύσεις της Dell στην κοινή εκδήλωση Active – Dell Technologies

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα