16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Συνεχίζονται τα βραβεία του BLI για τη Xerox

Οι διακρίσεις της Xerox από την Keypoint Intelligence — Buyers Lab, Inc. (BLI) συνεχίζονται. Αυτή τη χρονιά τα βραβεία που απέσπασε η Xerox ήταν «Καλύτερη Σειρά Λογισμικού Απεικόνισης Εγγράφων για το 2019» και «Εξαιρετική Λύση Διαχείρισης Εργασιών & Εκτύπωσης από Φορητές Συσκευές» και αφορούσαν το Xerox Workplace Suite και τις εφαρμογές της πλατφόρμας ConnectKey αντίστοιχα.

 

Το βραβείο «Καλύτερη Σειρά Λογισμικού Απεικόνισης Εγγράφων για το 2019», αναγνωρίζει την εταιρεία που προσφέρει το πιο καινοτόμο, ισχυρό και ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων λογισμικού που ενισχύει τα προϊόντα της στην κατηγορία των MFP. Η πλατφόρμα Xerox DocuShare, το Xerox Workplace Suite και το μεγάλο εύρος εφαρμογών και λύσεων του Xerox App Gallery βοήθησαν τη Xerox να αποσπάσει το συγκεκριμένο βραβείο.

 

«Η αγορά της απεικόνισης εγγράφων εξελίσσεται συνεχώς, με την έμφαση να μετατοπίζεται προς τις εφαρμογές λογισμικού και, πιο πρόσφατα, στις εφαρμογές για πολυλειτουργικούς εκτυπωτές που επιτρέπουν στους πελάτες να ανταποκρίνονται γρήγορα και με χαμηλό κόστος σε πολύπλοκες εργασίες και να απλοποιούν επιχειρηματικές διαδικασίες» δήλωσε ο Jamie Bsales, διευθυντής ανάλυσης λύσεων της Keypoint Intelligence. «Η ανάλυσή μας, καταδεικνύει ότι η Xerox βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης, χάρη στη στρατηγική της με τις εφαρμογές για τον ‘Βοηθό Εργασίας’, καθώς και στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο παραδοσιακών λύσεων απεικόνισης εγγράφων».

Σχετικά άρθρα

Έργο της Qualisys Software στο Cloud για την Νanotek

Kitriniaris

Η Westnet επεκτείνεται δυναμικά στο χώρο του gaming

«Η ψηφιοποίηση δεν είναι επιλογή» το θέμα του φετινού digital economy forum 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα