19.8 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Συνεργασία Xerox με τα Public

Σε μια νέα σημαντική συνεργασία με τα καταστήματα Public προχώρησε πρόσφατα η Xerox Hellas, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες διάθεσης των προϊόντων της. Η συνεργασία αφορά σε όλα τα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα και εκτυπωτές καθώς και στα αναλώσιμα μηχανών Xerox, τα οποία θα διατίθενται πλέον και μέσα από το ευρύ δίκτυο των 45 καταστημάτων της γνωστής ελληνικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας.

 

Από την πλευρά της Xerox Hellas η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της για διεύρυνση  του καναλιού των μεταπωλητών της, ώστε να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους. Παράλληλα, η εν λόγω συνεργασία θα βοηθήσει στο να ανταποκρίνεται η Xerox με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στην αυξημένη ζήτηση για τη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων της ενώ, θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στο χώρο των καταστημάτων λιανικής πώλησης στην ελληνική αγορά μέσω ενός δικτύου διανομής όπως αυτό των Public που διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση σε προϊόντα τεχνολογίας και είδη γραφείου.

 

Στη Xerox Hellas εκτιμούν ότι η νέα αυτή συνεργασία, θα δώσει στην εταιρεία μια νέα δυναμική διευρύνοντας τη διανομή των προϊόντων της, τόσο από γεωγραφική άποψη, όσο και στο ευρύτερο κοινό καθώς και σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία με τον ΟΤΕ TV

Kitriniaris

Μάθε παιδί μου… Big Data Analytics

Channel-Manager

Εύκολος ψηφιακός μετασχηματισμός με το Vodafone Ready Index

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα