22.9 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Συνεργασία SofMedica και Entersoft

Ο όμιλος SofMedica υπέγραψε συνεργασία με την Entersoft για την υλοποίηση ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, με στόχο την υποστήριξη  των 150 εργαζομένων του ομίλου και την κάλυψη των λειτουργικών του απαιτήσεων, στα 8 σημεία και τις 4 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η SofMedica αλλά και οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου Tech2Life, θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα του νέου πληροφοριακού συστήματος από τις αρχές του 2017.

 

H εταιρεία SofMedica που δραστηριοποιείται στον κλάδο της υγείας από το 1994, διαθέτει σήμερα ευρύτατη παρουσία στη Ν.Α. Ευρώπη, με γραφεία στο Βουκουρέστι, το Ιάσιο, την Κλουζ, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια, την Τιμισοάρα και τη Λευκωσία. Εξειδικεύεται στην παροχή ιατρικών τεχνολογιών αιχμής, όπως η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση και ο εξοπλισμός αντικατάστασης ζωτικών οργάνων, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των τελευταίων ανακαλύψεων της ιατρικής τεχνολογίας, των επαγγελματιών του κλάδου και του ασθενή. Στόχος της SofMedica είναι να αποτελεί αρωγό βιώσιμης αλλαγής για τους ασθενείς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και επιχείρηση-πρότυπο στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Sorin Dimian, διευθυντή πληροφορικής στη SofMedica, ο στόχος της εταιρείας ήταν η επιλογή της καταλληλότερης λύσης, η οποία θα κάλυπτε το πλήρες φάσμα των λειτουργιών της και θα εξασφάλιζε βέλτιστες πρακτικές για όλες τις εταιρείες του ομίλου. Η λύση της Entersoft έκανε τη διαφορά καθώς προσέφερε μία ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει μία ενιαία λύση με προηγμένες λειτουργικότητες ERP, CRM, Mobile SFA και BI.

Σχετικά άρθρα

Νέο πρόγραμμα από την Cosmote

Kitriniaris

Πως να προστατευθείτε από malware που επιτίθεται σε τράπεζες

Τα υψηλότερα ετήσια έσοδα της ιστορίας της κατέγραψε η LG Electronics

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα