19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Συνεργασία Public και Elpedison

Τα Public, και ο εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος Elpedison ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία. Με κεντρικό μήνυμα «Ενέργεια για να κερδίζεις διπλά», η συνεργασία στηρίζεται στο τρίπτυχο ποικιλία-ευκολία-οικονομία και προσφέρει προϊόντα  ηλεκτρικού ρεύματος Elpedison μαζί με ειδικές προσφορές από τα Public.

 

Τα προϊόντα ενέργειας Elpedison διατίθενται στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα (εξαιρείται προς το παρόν η Μυτιλήνη). Θυμίζουμε ότι η Elpedison αποτελεί τον πρώτος ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με παρουσία στο χώρο από το 2005 και προήρθε από την σύμπραξη τριών ομίλων στον τομέα της ενέργειας, των  Ελληνικά Πετρέλαια,  Edison και  Ελλάκτωρ.

 

Όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Σίμος, εμπορικός διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public, τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που διατίθενται στο δίκτυο των καταστημάτων δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη όχι μόνο να επωφεληθεί έως και 31% στον λογαριασμό του ρεύματος αλλά να αποκτήσει και μια δωροεπιταγή 31 ευρώ για να αγοράσει τα αγαπημένα του προϊόντα στα Public.

 

Οι επισκέπτες των καταστημάτων Public θα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα συνδρομητές Elpedison απλά με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.

Σχετικά άρθρα

Symantec: Η ασφάλεια… κατεβαίνει

Kitriniaris

Πέντε νέες κάμερες H.265 από τη Vivotek

H ασφάλεια τροχοπέδη στη χρήση υπηρεσιών online πληρωμών

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα