20.8 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Συνεργασία Intersys με ACI Hellas για τη διανομή της Brother

H Intersys επίσημος αντιπρόσωπος της Brother, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ACI Hellas για τη διανομή μηχανημάτων και αναλωσίμων της Brother.

Η ACI Hellas, εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με τη σειρά προϊόντων της  Brother και με την τεχνογνωσία και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της Intersys για την παροχή λύσεων, η ACI Hellas θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις.

«Με τη συνεργασία μας αυτή στοχεύουμε στην ευρύτατη πανελλαδική κάλυψη του δικτύου μεταπωλητών σε όλα τα τμήματα της αγοράς. Πιστεύουμε στη δυναμική αυτής της συνεργασίας που θα φέρει την Brother ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές», δήλωσε ο κ. Παντελής Βούλγαρης, διευθυντής marketing της Intersys.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι η επέκταση της συνεργασίας μας με την Intersys με την προσθήκη των εκτυπωτικών προϊόντων της Brother, θα ενισχύσει και θα προσδώσει νέα δυναμική στην παρουσία των προϊόντων Brother στην ελληνική αγορά. Σταθερός προσανατολισμός μας στην ACI Hellas, αποτελεί η δέσμευση στην παροχή ενός διευρυμένου προϊοντικού χαρτοφυλακίου για την καλύτερη υποστήριξη των συνεργατών μας, διασφαλίζοντας σταθερά εξαιρετική διαθεσιμότητα, ανταγωνιστικές τιμές και ολοκληρωμένη υποστήριξη», δήλωσε η κα. Κατερίνα Μαργαρίτη, υπεύθυνη για τα προϊόντα και λύσεις Imaging & Printing στην ACI Hellas.

Σχετικά άρθρα

Apple και Google έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου

Kitriniaris

Ο Icahn φέρνει χρήμα και όχι μόνο στην Apple

Kitriniaris

H Philips Monitors παρουσιάζει δύο νέες οθόνες για εργασία και παιχνίδι

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα