17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Συνεργασία Globo Technologies & Microsoft Ελλάς με φόντο το Azure

Σε συνέχιση της συνεργασίας της με την Microsoft Ελλάς προχωρά η Globo Technologies, πάντα με στόχο την προώθηση της πλατφόρμας Azure. Η Globo Technologies μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση cloud, όσον αφορά τόσο στην υποδομή όσο και στις εφαρμογές τους.

 

Συγκεκριμένα, τo Microsoft Azure είναι η μόνη από τις επώνυμες μεγάλες πλατφόρμες του cloud που αξιολογείται από τον Gartner ως Industry Leader τόσο στο IaaS (Infrastructure as a Service), όσο και στο PaaS (Platform as a Service) και συμμορφώνεται πλήρως με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας (ISO/IEC 27018). Η πλατφόρμα υποστηρίζει οποιαδήποτε πλατφόρμα λειτουργικού συστήματος βοηθώντας στην δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών που μπορούν να διαλειτουργήσουν με κάθε συσκευή.

 

Η Globo Technologies παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ώστε οι πελάτες της αφενός να εκμεταλλεύονται την ελαστικότητα του cloud και να προσαρμόζουν την υποδομή τους σε υπολογιστική ισχύ και αποθηκευτικό χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες τους και αφετέρου να μεταφέρουν τις παραδοσιακές εφαρμογές τους στο Azure. Για το λόγο αυτό η Globo Technologies διαθέτει ένα σύνολο τεχνολογιών, εργαλείων και υπηρεσιών, ώστε παραδοσιακές εφαρμογές που εκτελούνται σε εταιρικούς servers να μεταφέρονται με τρόπο απλό και εύκολο έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να τους προσφέρει το Azure.

Σχετικά άρθρα

Διπλή αλλαγή στη Logicom

Kitriniaris

Χέρι-χέρι Chromebooks και Intel

Kitriniaris

Με το eTime η ωρομέτρηση στο Liostasi Ios Hotel & Suites

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα