22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Συνεργασία Ergologic με ΕΛΣΤΑΤ

Στα πλαίσια χρηματοδότησης της Eurostat µε τίτλο: “Merging statistics and geospatial information in Member States”, η ΕΛΣΤΑΤ προκήρυξε διαγωνισμό, αναζητώντας την βέλτιστη λύση για την αναλυτικότερη και αποδοτικότερη διεξαγωγή στατιστικών ερευνών μέσω φορητών & έξυπνων συσκευών, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας γεωεντοπισμού.

 

Η Ergologic, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη λύσεων υψηλής τεχνολογίας και web εφαρμογών, προσέφερε το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ErgoForms, για την  συλλογή, διαχείριση και απεικόνιση κρίσιμων επιχειρησιακών δεδομένων. Συνδυάζοντας την γεωγραφική θέση µε την στατιστική πληροφορία, η επιστημονική ομάδα του τμήματος R&D της Ergologic, θα προσφέρει μια πλατφόρμα λογισμικού που θα ελαχιστοποιεί το κόστος συλλογής των πρωτογενών δεδομένων, μεγιστοποιώντας παράλληλα το όφελος από την διάδοση και την λήψη των συλλεγόμενων στατιστικών στοιχείων εμπλουτισμένων με την θέση τους στο χώρο.

Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον σχεδίασης φορμών, ορισμού ροής ερωτηματολογίων σε πραγματικό χρόνο, auto complete πεδίων, on-line ελέγχων και άμεσης ανταπόκρισης feedback για την αποφυγή λαθών, συσχέτισης δεδομένων και διαχείρισης χρηστών, η Ergologic θα προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες κεντρικού ελέγχου της πορείας κάθε έρευνας και των αποτελεσμάτων της.

 

Η ανάπτυξη μιας τέτοιας πλατφόρμας για την διεξαγωγή στατιστικών ερευνών μέσα από εξελιγμένα μοντέλα «έξυπνων» εφαρμογών, θα αποτελέσει ουσιαστικό εργαλείο για την υπηρεσία της ΕΛΣΤΑΤ, με σκοπό την καλύτερη λήψη αποφάσεων σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Σχετικά άρθρα

Η νέα πλατφόρμα Kyndryl Bridge, δίνει ώθηση στην επιχειρηματική ανάπτυξη

Giorgos Athanassiadis

Professional Services: Λύσεις customized compact rack για τους συνεργάτες της

Giorgos Athanassiadis

Ο Katsuhiko Fujino της Canon Europe επισκέφθηκε την OpenSky

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα