24.5 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Συνεργασία Divitec και XiaoYi

Η Divitec εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα της στο χώρο της φωτογραφίας με την έναρξη της συνεργασία της με την XiaoYi, μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στον κλάδο της φωτογραφίας και του βίντεο παγκοσμίως, η οποία υποστηρίζεται από την πασίγνωστη Xiaomi.

 

Η YI Technology σχεδιάζει και κατασκευάζει έξυπνα προϊόντα εικόνας και τεχνολογίας, υπηρεσίες και πλατφόρμες. Η ομάδα ανάπτυξης της εταιρείας αποτελείται από ειδικούς της βιομηχανίας από τις Ηνωμένες πολιτείες, την Κίνα, την Ιαπωνία και το Ισραήλ με τεράστια εμπειρία στην τεχνολογία εικόνας, στους αλγόριθμους, στην ανάλυση δεδομένων και στις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας.

 

Τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει αποτελούν μια μεγάλη γκάμα με κέντρο την εικόνα και το βίντεο. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται Μirrorless Cameras, Αction Cameras, Dash Cameras, καθώς και κάμερες παρακολούθησης για οικιακή χρήση. Oι προσιτές τιμές, η ευκολία στη χρήση και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την προτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως.

 

Οι πρώτες YI Action & Digital Cameras που διαθέτει η Divitec SA μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι οι YI Action Camera, YI 4K Action Camera και YI-M1 Mirrorless Digital Camera.

yi_actioncam

Η YI Action Camera, έχει αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά και ένα ελαφρύ συμπαγή σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένη με το κορυφαίο επεξεργαστή βίντεο Ambarella A7LS, όπου προσφέρει Full HD video streaming με μείωση θορύβου και θαμπώματος. Επίσης διαθέτει αισθητήρα εικόνας 16MP Sony Exmor R CMOS, όπου χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού για τη μείωση του θορύβου και την αύξηση της ευαισθησία στο φως.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth σας επιτρέπει να κάνετε streaming live υλικό, να επεξεργαστείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες και να τα μοιραστείτε άμεσα όλα από το τηλέφωνό σας.

 

Η YI 4K Action Camera περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συν αισθητήρα λήψης 4Κ, ενώ διαθέτει οθόνη αφής 2,19 ιντσών με Gorilla Glass . Η ενσωματωμένη μπαταρία 1400mAh 4.4V ιόντων δίνει στην κάμερα 8 ώρες χρόνο αναμονής και μπορεί να τραβήξει 4K / 30fps βίντεο για έως 120 λεπτά, με μία μόνο φόρτιση.

yi_mirrorless

Περνάμε στην εντυπωσιακή YI-M1 Mirrorless Digital Camera. Ο minimal σχεδιασμός της κάμερας στοχεύει στην απλότητα έτσι ώστε να διατηρηθεί ο αριθμός των κουμπιών στο ελάχιστο. Τα πάντα πραγματοποιούνται από την οθόνη αφής. Η κάμερα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εικόνας 20Mp της SONY IMX269, ο οποίος σε συνδυασμό με τον YI φακό 42,5mm & F1.8 καταφέρνει να αποτυπώνει τα πιο ακριβή χρώματα ακόμα και στη τελευταία λεπτομέρεια της εικόνας καθώς και να τραβάει βίντεο 4Κ στα 30fps.

Η κάμερα υποστηρίζει Bluetooth και Wi-Fi για σύνδεση και έλεγχο από το smartphone.

 

Σύντομα, και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaoyi στην Ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Divitec, θα επεκτείνεται συνεχώς.

Σχετικά άρθρα

Διάκριση για την Interworks από την Gartner

Kitriniaris

Kaspersky: Πρωτιά σε δοκιμή για virtual περιβάλλοντα

Kitriniaris

D-Link: Έξυπνα δίκτυα για όλους

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα