16.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Στόχος: 1η δύναμη στη συνείδηση των συνεργατών στο MPS

Η Kyocera Hellas κάνει μια νέα δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά με μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του printing και του MPS. Με νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και ένα δίκτυο συνεργατών που συνεχώς αναπτύσσεται, η Kyocera έχει στόχο να αποτελέσει την πρώτη δύναμη στη συνείδηση των συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για προτάσεις MPS. Το πώς ακριβώς θα το επιτύχει αυτό μας το αναλύει η product manager της Kyocera, Γιώτα Κασκαμπά.

 


 

H συζήτηση που είχαμε με την product manager της Kyocera ξεκίνησε – με τι άλλο; – με προϊόντα. Ως γνωστόν, η Kyocera περιλαμβάνει στο portfolio της μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων από μικρές συσκευές για το σπίτι και μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλης παραγωγικότητας μηχανές κατάλληλες χρήστες με αυξημένες απαιτήσεις. Η περιήγησή μας στις σειρές των μηχανών που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά ξεκινά από τη βραβευμένη προϊοντική σειρά Taskalfa, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα της Kyocera Document Solutions. Η σειρά απαρτίζεται από πολυμηχανήματα μεγέθους Α3 και Α4 σχεδιασμένα για να καλύψουν μεγάλο όγκο εργασιών με υψηλές απαιτήσεις σε ταχύτητα εκτύπωσης και scanning. «H εξαιρετική τους απόδοση και η μεγάλη επεκτασιμότητα σε χωρητικότητα χαρτιού και σελιδοποίησης τα καθιστούν ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη».

 

Σε ότι αφορά το μέλλον, η κα Κασκαμπά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Kyocera θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει ανανεώνοντάς διαρκώς το Portfolio της χωρίς να σταματά στο hardware. Επενδύει διαρκώς σε solutions και applications τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες της την βελτιστοποίηση διαχείρισης εγγράφων με κύριο γνώμονα πάντα την μείωση τους κόστους».

 

Οι νέες σειρές

Όπως θα δούμε και παρακάτω, η Kyocera είναι πολύ «δυνατή» στο MPS προσφέροντας ευέλικτες λύσεις για κάθε ανάγκη. Στο πνεύμα αυτό, πρόσφατα ανακοίνωσε τέσσερα νέα πολυλειτουργικά μηχανήματα κατάλληλα για χρήση σε MPS συμβόλαια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Α3 συσκευών, ανακοινώθηκε το MFP Taskalfa 9002i με τον φημισμένο στιβαρό σχεδιασμό και την εντυπωσιακή ταχύτητα 90σελ/λεπτό.

Επιπλέον, έχουμε τη σειρά 3 ECOSYS (M3145idn, M3645idn, Μ3655idn) που αποτελείται από Α4 μονόχρωμα πολυμηχανήματα κατάλληλα για επιχειρήσεις όπου απαιτείται υψηλή αξιοπιστία και παραγωγικότητα με χαμηλό συνολικό κόστος χρήσης.

Τα νέα μηχανήματα παρέχουν την δυνατότητα για ασύρματη συνδεσιμότητα, σάρωση και εκτύπωση, υποστηρίζοντας KYOCERA Mobile Print, Apple AirPrint, Google Cloud Print και Mopria. Τέλος, οι νέες συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία HyPas η οποία προσφέρει μια σειρά από Business Applications αλλά και την δυνατότητα για λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα του πελάτη με Kyocera ή και 3rd party λογισμικό.

 

Μια ισχυρή δύναμη στο MPS με τη βοήθεια των συνεργατών

Οι λύσεις MPS παρουσιάζουν συνεχή ανοδική πορεία και οι αναλυτές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη αγορά μέχρι το 2020 αναμένεται να αγγίξει τα 50 δις δολάρια. Πώς τοποθετείται η Kyocera στη συγκεκριμένη αγορά και ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρείας ειδικά για την Ελλάδα; Η κα Κασκαμπά ήταν ξεκάθαρη: «Η Kyocera είναι ιδιαίτερα δυνατή στον χώρο του ΜPS στην Ευρώπη, έχοντας μεγάλα μερίδια αγοράς στον τομέα αυτό, για αυτό και στην Ελλάδα είναι μονόδρομος να ακολουθήσουμε την πεπατημένη διαδρομή από το εξωτερικό, πόσο μάλλον όταν η ομάδα του MPS στην οικογένεια του ομίλου είναι ήδη δομημένη και ενεργή εδώ και δέκα χρόνια. Παράλληλα με τους ανθρώπους που αναλάβαμε την Kyocera Hellas, νοιώθουμε εξαιρετικά ισχυροί και με τους συνεργάτες μας. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, υπάρχει εξαιρετικά υψηλός βαθμός Kyocera loyalty, βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία και επικοινωνία για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής και συνεργατών MPS ανά την Ελλάδα. Στόχος μας είναι, να εφαρμόζουμε καθημερινά και μεθοδικά τη στρατηγική που έχουμε χαράξει, με όραμα να κάνουμε την Kyocera Hellas πρώτη δύναμη στη συνείδηση και των συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για προτάσεις MPS, σε μια αγορά που αναπτύσσεται διαρκώς».

 

Παραμένοντας στο κομμάτι του MPS, αξίζει να σταθούμε στην πλατφόρμα Kyocera Fleet Services (KFS). Πρόκειται για ένα Web-based εργαλείο απομακρυσμένης διαχείρισης του εκτυπωτικού στόλου. Φιλοξενείται στο cloud και επιτρέπει στις εταιρείες να βλέπουν σε 1ο χρόνο την κατάσταση της συσκευής, τις βλάβες, καθώς και την στάθμη των αναλωσίμων έτσι ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα σε στις ανάγκες του πελάτη.

 

Η Kyocera παρέχει το πρόγραμμα KFS στους συνεργάτες της στα πλαίσια της προώθησης των MPS προγραμμάτων που τους προσφέρονται. ΄

Όπως τόνισε η κα Κασκαμπά: «Τέτοιου είδους εργαλεία διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, αυξάνουν την κερδοφορία τους και τους καθιστούν πιο ανταγωνιστικούς».

Σχετικά άρθρα

Οι υπερυπολογιστές είναι για όλους

Channel-Manager

“Legend Partner” της Xiaomi η Info Quest Technologies

Giorgos Athanassiadis

Νέα πλατφόρμα Mobile Device Management από τη Regate

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα