16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Στόχος η διεθνής αγορά για την Aifos Tech

Με νέο όπλο στη φαρέτρα της το WiseMo, η Aifos Tech θέτει ως στόχο την υλοποίηση έργων παγκοσμίως, που αφορούν την απομακρυσμένη πρόσβαση, τον δυναμικό έλεγχο και συντήρηση των κινητών συσκευών και tablets με λειτουργικά Androids, Windows Mobile και Windows CE.

 

Το WiseMo είναι το νέο επιχειρηματικό λογισμικό της εταιρείας και προορίζεται ως λύσης για όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων όπου υπάρχουν υπολογιστές, κινητές συσκευές, συσκευές παραγγελιοληψίας, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αλλά και μηχανήματα.

 

Η ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του νέου προϊόντος της Aifos Tech, προς υπολογιστές, δίκτυα, smartphones, συσκευές παραγγελιοληψίας και ηλεκτρονικής τιμολόγησης, scanners, αλλά και μηχανήματα, έρχεται να καλύψει πρωταρχικές ανάγκες επιχειρήσεων όλων των κλάδων συνεισφέροντας τόσο στην εξοικονόμηση κόστους όσο και στην αύξηση της καθημερινής παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

 

Σημειώνεται ότι η Aifos Tech δίνει την δυνατότητα στο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης ενός οργανισμού, χωρίς να μετακινηθεί από το γραφείο του, να αποκτά ασφαλή και μεθοδευμένη πρόσβαση σε κινητές συσκευές αλλά και σε παραδοσιακούς υπολογιστές και servers που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία, προκειμένου για την υποστήριξή τους, για την μεταφορά αρχείων, για αξιολόγηση των resources τους αλλά και για την προστασία τους. Η γρήγορη επικοινωνία πραγματοποιείται είτε μέσω μοναδικού ασφαλούς internet (myCloud domain), είτε και παραδοσιακά μέσω LAN (TCP), είτε και με τους δύο τρόπους και μάλιστα ταυτόχρονα.

 

Σχετικά άρθρα

ΟΤΕ: καθ’ οδόν η γερμανική βοήθεια

dmallas

Περισσότερες εκδηλώσεις μετά την πανδημία; Η Epson είναι έτοιμη

Giorgos Athanassiadis

Ξεκινά ο διαγωνισμός για το αγροτικό broadband

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα