15.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Στρατηγική συνεργασία Lenovo, Nutanix

Συνεργασία στρατηγικού επιπέδου ανακοίνωσαν η Lenovo και η Nutanix, η οποία έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη, την προώθηση και την πώληση μιας νέας οικογένειας συσκευών Lenovo Hyperconverged οι οποίες θα λειτουργούν με Nutanix λογισμικό. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα που κάνει η Lenovo στην αγορά του enterprise προκειμένου να επεκτείνει την ήδη καλά εδραιωμένη δραστηριοποίησή της στις επιχειρήσεις.

 

Ειδικότερα, και οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να παρέχουν Hyperconverged συστήματα τα οποία θα επιτρέπουν στους τεχνικούς πληροφορικής (ΙΤ) να επικεντρωθούν στις εφαρμογές και στις υπηρεσίες τους και να φέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις τους, προσφέροντας μια ελκυστική εναλλακτική λύση έναντι των υπηρεσιών public cloud. Το Hyperconvergence συνδυάζει πλατφόρμες εξυπηρετητών υψηλής αξιοπιστίας με state-of-the-art λογισμικό, έχοντας σαν σκοπό την δημιουργία private cloud κέντρων δεδομένων, τα οποία θα μπορούν να συναγωνιστούν την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την κλασματική κατανάλωση που παρέχουν τα public clouds.

 

Οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν μια νέα οικογένεια hyperconverged συσκευών βασισμένη σε επιχειρηματικά συστήματα της Lenovo, τα οποία θα τροφοδοτούνται από το βραβευμένο λογισμικό της Nutanix. Η συνδυαστική λύση, η οποία θα διαθέτει αρκετές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Intel, θα μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε φόρτο εργασίας, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών εφαρμογών, βάσεων δεδομένων, εικονικών desktops, και Big Data Analytics με βελτιωμένη απόδοση και επεκτασιμότητα.

 

Η Lenovo και η Nutanix αναμένεται να ανακοινώσουν από κοινού τις νέες λύσεις τους  τον επόμενο μήνα στο συνέδριο υποδομών και διαχείρισης λειτουργιών στο Las Vegas.

Σχετικά άρθρα

Cloud για την Airotel δια χειρός hol

Kitriniaris

Το συνδεδεμένο μέλλον του gaming

Kitriniaris

Έργο από τη Lavisoft για εταιρεία του τομέα ενέργειας

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα