16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Στο χώρο του cloud η Oktabit με τη βοήθεια της Interworks

Η Oktabit η οποία εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και ο πάροχος cloud υπηρεσιών Ιnterworks ανακοινώνουν την συνεργασία τους με στόχο την από κοινού προώθηση cloud υπηρεσιών.

Η επένδυση της Oktabit στον χώρο του cloud έχει σαν στόχο να διευρύνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία με προϊόντα στον τομέα του Infrastructure as a Service (IaaS) και Software as a Service (SaaS).

Η Ιnterworks που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο πεδίο των IT υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο και παρέχει, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας/colocation και cloud computing. Παράλληλα, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα data centers στην Ελλάδα, και προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών cloud (IaaS/PaaS/SaaS, Hybrid cloud, Private cloud, Disaster Recovery , Business Continuity)

 

Σημαντικά τα οφέλη για τους συνεργάτες

Επισκεπτόμενοι το Οktabit Cloud Marketplace οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν λύσεις προστιθέμενης αξίας και να επεκτείνουν το portfolio τους με υπηρεσίες που ταιριάζουν σε όλα τα προφίλ των πελατών τους. Το Οktabit Cloud Marketplace καλύπτει τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας servers & εφαρμογές. Η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να διαχειριστούν συνδρομές, κύκλους χρέωσης, δοκιμαστικές περιόδους, τιμολόγηση και  πληρωμές μέσα από την πλατφόρμα της Interworks.

Το περιβάλλον εναρμονίζεται απόλυτα με τον νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR ενώ συνεργασία των δύο εταιριών θα ενισχυθεί με την δημιουργία σειράς workshops και webinars με στόχο την εκπαίδευση των μεταπωλητών του δικτύου.

Σχετικά άρθρα

H Samsung στρατηγικός συνεργάτης του InnovAthens

Kitriniaris

ESET: νέα λύση email security για Lotus Domino

dmallas

Στρατηγική συνεργασία Akeydor-ICTC

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα