22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Στο δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό με το SAP Leonardo

H SAP ανακοίνωσε ότι πολλές εταιρείες  από διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας επιλέγουν ολοένα και περισσότερο το SAP Leonardo , προσβλέποντας στην εξέλιξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τους, μέσω απλών διαδικασιών. Η SAP ανακοίνωσε, επίσης, τα νέα της προγράμματα που ενισχύουν την ταχεία ανάπτυξη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Life Sciences Oil & Gas και Mining.

 

Το πρόγραμμα SAP Leonardo επιτρέπει στις εταιρείες να καινοτομήσουν με ταχείς ρυθμούς και χαμηλότερα ποσοστά ρίσκου για τις επιχειρήσεις, μέσω της αποδεδειγμένης  μεθοδολογίας και της καινοτόμου τεχνολογίας, δυνατοτήτων οι οποίες προσφέρονται  μέσω του ολοένα αυξανόμενου παγκόσμιου δικτύου των SAP Leonardo Centers. Το πρόγραμμα SAP Leonardo, βοηθάει τους πελάτες μέσω μιας προσέγγισης που έχει ως γνώμονα τον χρήστη και μπορεί να καθορίσει το επιθυμητό επιχειρηματικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις σχετικές τεχνολογίες, όπως το Internet of Things, η μηχανική μάθηση, το blockchain, και τα Big Data & analytics. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η SAP συνεργάζεται με τους πελάτες της, με σκοπό να οικοδομήσουν από κοινού μέσα σε μερικές εβδομάδες, πρωτότυπες εργασιακές διαδικασίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων τους , στις ανάγκες του τελικού χρήστη και στις ανάγκες του τμήματος ΙΤ.

 

Οι λύσεις  SAP Leonardo μειώνουν το χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων με την ενσωμάτωση των λύσεων λογισμικού SAP, την ενσωμάτωση της τεχνογνωσίας και την ταχεία εφαρμογή τους στις ανάγκες των πελατών μέσω  μεθοδευμένου σχεδιασμού. Οι πελάτες μπορούν να προχωρήσουν από την διαδικασία  brainstorming στην σχεδίαση επιχειρηματικών αξιών. Τα νέα συστήματα  επεκτείνουν τα ήδη διαθέσιμα συστήματα στους τομείς του λιανικού εμπορίου, των καταναλωτικών προϊόντων, της παραγωγής , των χημικών ουσιών, των ταξιδιών και των μεταφορών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας και των αθλητικών και ψυχαγωγικών βιομηχανιών.

Σχετικά άρθρα

Εφαρμογή V-locity Server για ταχύτερους physical servers

Kitriniaris

Ευάλωτα σε επιθέσεις πολλά «έξυπνα» συστήματα των πόλεων

Η Oppo εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά με 3 smartphones και 2 ακουστικά

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα