13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Στις 16 Ιουνίου, το ευρωπαϊκό συνέδριο συνεργατών της Kaspersky

Η παρούσα συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών σε κάθε τομέα. Η Kaspersky, ένας αξιόπιστος συνεργάτης με έναν ευέλικτο πρόγραμμα συνεργατών και MSPs και μια σειρά υπηρεσιών και καναλιών ψηφιακών συνεργατών, διοργανώνει διαδικτυακά το «Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεργατών 2020» στις 16 Ιουνίου. Με ζωντανή κεντρική ομιλία από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Kaspersky, Eugene Kaspersky, και συζητήσεις από ανώτατα ηγετικά στελέχη της εταιρείας, το συνέδριο θα ενδυναμώσει τους συνεργάτες του καναλιού διανομής ώστε να επιτύχουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να μεγιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους αποδόσεις.

Η ζωντανή αναμετάδοση θα δώσει την ευκαιρία στους συνεργάτες της Kaspersky να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία, ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και τοπικές εκδηλώσεις.

Ο Eugene Kaspersky θα ξεκινήσει με μια κεντρική ομιλία για τη μετάβαση του κλάδου «από την ψηφιακή ασφάλεια στην ψηφιακή ανοσία». Θα συμμετάσχει ζωντανά, θα μιλήσει προσωπικά με τους πελάτες και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Chris Connell, deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, μαζί με τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της Kaspersky, θα ενημερώσουν τους πελάτες για την επιχείρηση τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα τους προσφέρουν βασικές πληροφορίες για το πώς να μεγιστοποιήσουν τις συνεργασίες τους.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται:

  • Ο Alexander Moiseev, chief business officer, ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με τη στρατηγική της επιχείρησης.
  • Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network, η οποία θα συζητήσεις για συνεργασίες.
  • Ο Vicente Diaz, Deputy Head of the Global Research and Analysis Team (GReAT), ο οποίος θα ενημερώσει σχετικά με το τοπίο των επιχειρηματικών απειλών.

Όποια κι αν είναι η εξειδίκευσή τους – είτε πρόκειται για μεγάλες, μικρομεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις – οι συνεργάτες θα αποκτήσουν πολλά εργαλεία και τεχνογνωσία για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Οι νέοι και οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να μάθουν πώς να αξιοποιήσουν το Kaspersky United Partner Program, και να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη – καθώς και να μάθουν περισσότερα για το Kaspersky MSP Program, το οποίο βοηθά τους συνεργάτες του καναλιού να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με προστιθέμενης αξίας προσφορές ασφάλειας πληροφορικής και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Οι υφιστάμενοι συνεργάτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα εργαστήριο για την αποκόμιση χρημάτων με το Kaspersky Awareness and Training Program- το οποίο προσφέρει προγράμματα κατάρτισης μέσω υπολογιστή που χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνικές εκμάθησης και αντιμετωπίζουν όλα τα επίπεδα μιας οργανωτικής δομής. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε πελάτες διανομέων και μεταπωλητών. 

Ο Chris Connell, deputy VP, Global Sales Network, Director of European Operations στην Kaspersky, σχολιάζει: «Αν και η παγκόσμια αγορά είναι πρόκληση για όλους αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους. Ελπίζουμε ότι αυτό το συνέδριο, γεμάτο συμβουλές, οδηγίες και εργαστήρια, θα βοηθήσει τους συνεργάτες μας να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Η ανάπτυξη του αύριο ξεκινά σήμερα».

Η Evgeniya Naumova, VP, Global Sales Network στην Kaspersky, σχολιάζει: «Η Kaspersky βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στο σημερινό, γεμάτο προκλήσεις, περιβάλλον, δεδομένου ότι όλες οι διαδικασίες της είναι ψηφιακές – συμπεριλαμβανομένης της νοοτροπίας της ομάδας πωλήσεων των καναλιών μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες μέσω ψηφιακών καναλιών – και είμαστε ενθουσιασμένοι που ενδυναμώνουμε τις επιχειρήσεις όλων των τύπων, σχημάτων και μεγεθών με τις συμβουλές και την καθοδήγησή μας».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκδήλωση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://eupc2020-onair.kaspersky.com/eupc.

Σχετικά άρθρα

LG OLED Gallery TV: Η Τέχνη συναντά την τεχνολογία στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Giorgos Athanassiadis

Το TCP 86 προτείνει: Βάλτε ένα UPS

Νέο LG Optimus L3 στην ελληνική αγορά

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα