18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Στην Intersys η ετήσια διεθνή συνάντηση MPS

Στα κεντρικά γραφεία της Intersys, στο Μαρκόπουλο πραγματοποιήθηκε η 20η διεθνής συνάντηση των κορυφαίων επαγγελματιών του τομέα Managing Print Services IMPSGA (International Managed Print Services Global Alliance), από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α., με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον του κλάδου της διαχείρισης εκτυπώσεων.

Η Intersys η οποία αποτελεί την πρώτη εταιρεία που υλοποίησε έργο MPS στην Ελλάδα, συνδυάζοντας hardware και software, αποτελεί το επιλεγμένο μέλος του IMPSGA για την ελληνική αγορά. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο μία εταιρεία ανά χώρα μπορεί να συμμετέχει στο IMPSGA.

 

Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης επετειακής συνάντησης, η Intersys είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει επίσημα το πιο έξυπνο και εξελιγμένο εργαλείο βελτιστοποίησης σχεδιασμού λύσεων MPS: ένα λογισμικό που αναπτύχθηκε από και χάρη στην τεχνογνωσία της Intersys, το οποίο ανατρέπει τον τρόπο υλοποίησης των MPS, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τις επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου, τις βέλτιστες πρακτικές και τα state-of-the-art εργαλεία διαχείρισης εκτυπωτικών στόλων σε διεθνές επίπεδο.  Καταγράφηκαν οι ιδιαιτερότητες και διαφορές της Ευρωπαϊκής αγοράς και των Η.Π.Α., καθώς και οι επιρροές μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού.

Έγιναν εκτιμήσεις για το μέλλον και αναλύθηκε η σημασία της διορατικότητας και προσαρμοστικότητας που είναι απαραίτητο να επιδεικνύουν οι εταιρείες του χώρου, για την κάλυψη σημερινών και μελλοντικών αναγκών πελατών τους.

 

Την 20η διεθνή συνάντηση IMPSGA υποστήριξαν η Hewlett Packard, η Intersys και η Asolvi.

Σχετικά άρθρα

Veritas Backup Exec 16: One backup to rule them all

Οpenfund: Νέος κύκλος υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων

Kitriniaris

Το EyeAssist της Digimark στην Piraeus Containers Terminals

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα