19/04/2024
Biztech

Στην Entersoft το enterprise mobility της SiEBEN

Η Entersoft ισχυροποιεί την παρουσία της στο χώρο του enterprise mobility εξαγοράζοντας ολόκληρη τη σχετική δραστηριότητα της SiEBEN. Η εξαγορά αυτή αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης με τους οποίους τρέχουν ήδη τα έσοδα της Entersoft. Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό του € 1.390.000, καταβλητέο σε τρεις δόσεις εντός δέκα οκτώ μηνών.

 

Βάσει της συμφωνίας μεταβιβάζονται από τη SiEBEN στην Entersoft όλα τα πνευματικά δικαιώματα του λογισμικού Pocketbiz Mobile, τα εμπορικά σήματα και όλο το πελατολόγιο, ενώ η SiEBEN αποχωρεί από την αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Με ειδική πρόβλεψη, της δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξει νέο cloud mobile λογισμικό με το οποίο θα απευθυνθεί σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις κυρίως στο εξωτερικό.

 

Μετά τη συμφωνία αυτή, η Entersoft ενισχύει ακόμα περισσότερο τα μερίδιά της στην ελληνική αγορά του enterprise mobility, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτείται η απαρχή μιας ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιρειών.

Όπως προαναφέραμε Entersoft θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το πελατολόγιό της με σημαντικές εταιρείες καθώς και εκατοντάδες άλλες μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα ενισχύει τη δραστηριότητά της στο εξωτερικό σε χώρες όπως Ρουμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Βουλγαρία, Σερβία και Ρωσία. Τέλος με την απόκτηση του προϊόντος Pocketbiz διεισδύει ακόμα πιο δυναμικά στις εφαρμογές για Android λειτουργικά συστήματα, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ήδη έχει σε Apple iOS και Windows 10.

Σχετικά άρθρα

devolo Magic 1: Ένα «μαγικό» δίκτυο για όλους

Giorgos Athanassiadis

Silver partner της SAS η Analytical View

Kitriniaris

Wearables: 26,1% ανάπτυξη για το δεύτερο τρίμηνο του 2016

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα