19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Στην πρώτη θέση η Xerox Hellas στους Α3 MFPs

Για μία ακόμα χρονιά, η Xerox Hellas διατηρήθηκε στην πρώτη θέση πωλήσεων έγχρωμων Α3 πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFPs), η οποία αποτελεί μια από τις στρατηγικές κατηγορίες εστίασης της εταιρείας. Παράλληλα, όπως θα δούμε παρακάτω, η εταιρεία σημειώνει πρωτιές και στο χώρο της παραγωγικής εκτύπωσης.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η Infosource για το πρώτο εξάμηνο του 2017, το brand Xerox παραμένει πρώτο στο σύνολο της προαναφερόμενης κατηγορίας με ποσοστό 26%, παρουσιάζοντας αύξηση εγκαταστάσεων σε σχέση με το 2016, περίοδο κατά την οποία το μερίδιο της ήταν στο 24%. Σε σχέση με την συνολική αγορά που παρουσίασε αύξηση  28% για την εν λόγω κατηγορία, η Xerox αύξησε το μερίδιο της κατά 35%.

 

Αξιοσημείωτη ήταν η δραστηριότητα της εταιρείας και στα μηχανήματα Α4, όπου παρόλο που η αγορά ήταν πτωτική στη συγκεκριμένη κατηγορία κατά 5%, τα συνολικά αποτελέσματα της Xerox ήταν σχεδόν διπλάσια με κύρια συνεισφορά από τους Α4 εκτυπωτές.

 

Η Ιωάννα Μαραγκοπούλου, υπεύθυνη μάρκετινγκ των έγχρωμων A3 εκτυπωτικών λύσεων της Xerox Hellas ανέφερε ότι πέρα από τη την πολύ σημαντική δραστηριότητα της εταιρείας στο χώρο του γραφείου, την ίδια περίοδο κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο πολύ σημαντικές εγκαταστάσεις στην κατηγορία των έγχρωμων εκτυπωτικών συστημάτων υψηλής παραγωγικότητας κομμένου φύλλου. Πρόκειται για ένα τετράχρωμο ψηφιακό πιεστήριο iGen4, καθώς τη νέα πεντάχρωμη λύση iGen5. Μάλιστα, η Xerox Hellas αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που πραγματοποίησε εγκαταστάσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία μέσα στο 2017.

Σχετικά άρθρα

HP: Συγκράτησε την πτώση κερδών και εσόδων

Kitriniaris

Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

Giorgos Athanassiadis

Cosmos Business Systems & ΗΡΕ παρουσιάζουν το Hybrid IT

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα