20.9 C
Athens
17/04/2024
Biztech

Στην Αθήνα το ευρωπαϊκό συνέδριο για mobility management

“Σκεφθείτε πράσινα, μετακινηθείτε έξυπνα” (Think Green, Travel Smart), αλλά και “Σκεφθείτε έξυπνα, μετακινηθείτε πράσινα» (Think Smart, Travel Green) είναι το διττό μήνυμα του 20ου ευρωπαϊκού συνεδρίου mobility management που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 1, 2 και 3 Ιουνίου 2016, στην Τεχνόπολη.

 

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο Συστημάτων Μεταφορών του Πανεπιστημίου Πειραιά μαζί με την ευρωπαϊκή πλατφόρμα EPOMM (European Platform on Mobility Management).

 

Στο συνέδριο αναμένεται να λάβουν μέρος περί τους 400 συμμετέχοντες από 20 χώρες και θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 120 εργασίες, τα αντικείμενα των οποίων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων αναφορικά με το mobility management.

 

Το συνέδριο πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα κι έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 20 ετών διοργάνωσής του. Σε αυτό το πλαίσιο διεξάγεται κι ένας διαγωνισμός video, με θέμα «A vision for shaping the future of Urban Mobility in Europe». Ο εν λόγω διαγωνισμός (ecomm/contest/video) απευθύνεται σε συμμετέχοντες άνω των 18 ετών και η προθεσμία υποβολής είναι η 8η Μαΐου 2016.

 

Το συνέδριο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό από επαγγελματικές και επιστημονικές κοινότητες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, ενώσεις, ιδιώτες, επιχειρήσεις και προμηθευτές, μέχρι πανεπιστημιακά ιδρύματα και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Αναλυτικά τα θέματα και τις εργασίες του συνεδρίου βρίσκονται εδώ.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Προβολείς… στραμμένοι στο μέλλον

Giorgos Athanassiadis

Παρουσίαση B2B λύσεων από την LG

Kitriniaris

Ισχυρή ανάπτυξη για την Epsilon Net το Q1 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα