19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Σκέφτεστε εκτυπωτή; Super προσφορά από Eurosupplies & HP

Εάν η αγορά ενός καινούριου εκτυπωτικού συστήματος ή η αναβάθμιση του υφιστάμενου είναι στα άμεσα σχέδια της επιχείρησής σας, μην κάνετε τίποτα πριν δείτε την προσφορά της Eurosupplies σε συνεργασία με την HP. Πρόκειται για ένα «πακέτο» που απλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε!

 

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά ενός HP OfficeJet Pro 9010 ή 9020 All-in-One, η Eurosupplies σας κάνει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία εκπληκτικά δώρα που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επένδυσή σας: τρία χρόνια εγγύηση, ένα πακέτο χαρτί HP Α4 Photo Paper Gloss και €30 επιστροφή χρημάτων!

 

Πιο αναλυτικά

Ας δούμε όμως γιατί σε συνδυασμό με την εκπληκτική προσφορά της Eurosupplies, οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε σήμερα στην αγορά για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος εκτύπωσης.

 

Ξεκινάμε από τον HP OfficeJet Pro 9010 All-in-One. Πρόκειται για έναν επαναστατικό έξυπνο πολυλειτουργικό εκτυπωτή Α4 που λειτουργεί όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Τα Smart Tasks σας εξοικονομούν χρόνο, η εκτύπωση διπλής σάρωσης σας κάνει οικονομία, η εκτύπωση και η σάρωση από τη φορητή σας συσκευή – εντός κι εκτός εταιρικού δικτύου – εκτοξεύει την παραγωγικότητά σας, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας, προστατεύουν εσάς και τα δεδομένα σας διασφαλίζοντας συμμόρφωση με τον GDPR. Επιπλέον, με τον HP OfficeJet Pro 9010 δεν θα κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ταχύτητα, παράγοντας ταχύτατα ασπρόμαυρα έγγραφα και φωτογραφίες εκπληκτικής ποιότητας (που μπορείτε άλλωστε να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι με την προσφορά της Eurosupplies), ενώ συνδέεται παντού, ενσύρματα ή ασύρματα, έχοντας μάλιστα και δυνατότητα Wi-Fi direct για απευθείας ασύρματη σύνδεση κινητού/tablet με τη συσκευή.

 

 

Για επιχειρήσεις με μεγαλύτερες ανάγκες σε όγκο εκτυπώσεων, ο HP OfficeJet Pro 9010 All-in-One είναι αυτό που χρειάζονται. Διαθέτει τις ίδιες λειτουργίες (αντιγραφή, εκτύπωση, σάρωση, fax) και δυνατότητες (ασύρματη/ενσύρματη συνδεσιμότητα, Smart Tasks, mobile/cloud printing) όπως και το προηγούμενο μοντέλο, ωστόσο, εδώ η συνολική χωρητικότητα χαρτιού είναι μεγαλύτερη με έναν δεύτερο τροφοδότη χωρητικότητας 250 φύλλων Α4. Έτσι, συνολικά ο HP OfficeJet Pro 9010 All-in-One δέχεται 250 φύλλα στον πρώτο τροφοδότη, 250 στον δεύτερο και 35 στο ADF που βρίσκεται στο επάνω μέρος, ενώ και το output είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τον 910, με 100 φύλλα αντί για 60.

 

Με λίγα λόγια, οι HP OfficeJet Pro 9010 και 9020 All-in-One είναι ιδανικοί για επαγγελματίες που θέλουν έναν «έξυπνο» εκτυπωτή που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους και θα δίνει ώθηση στην παραγωγικότητα.

 

Οι εκτυπωτές αυτοί παράγουν φωτογραφίες απαράμιλλης ποιότητας. Και επειδή άλλο είναι να σας το λέμε κι άλλο να το βλέπετε με τα μάτια σας, η προσφορά της Eurosupplies περιλαμβάνει κι ένα πακέτο 100 φύλλων HP Everyday Glossy Photo Paper. Το συγκεκριμένο φωτογραφικό χαρτί προσφέρει φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με χαμηλό κόστος. Είναι ανακυκλώσιμο, στεγνώνει γρήγορα και με το λογισμικό HP Photo Creations θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ημερολόγια, photo cubes και πολλά άλλα.

 

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε επιστροφή χρημάτων €30 και τρία χρόνια δωρεάν εγγύηση. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό πακέτο που δεν πρέπει να χάσετε. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τη Eurosupplies.

Σχετικά άρθρα

Στα χέρια της SoftBank η ARM για πάνω από $32 δις

Channel-Manager

Η αγορά του cloud την εποχή της πανδημίας του νέου κορωνοϊού

Ο Αλέξης Ρουσσίδης, technical director integration στη SingularLogic

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα