21.2 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Σημαντική πιστοποίηση ασφαλείας για τους Xerox AltaLink

Οι νέες πολυλειτουργικές συσκευές AltaLink της Xerox έλαβαν πρώτες στην αγορά την πιστοποίηση NIAP σχετικά με το τελευταίο προφίλ Common Criteria για συσκευές εκτύπωσης. Αυτό το νέο προφίλ προστασίας βασίζεται στις απαιτήσεις ασφάλειας που καθορίζονται από κυβερνητικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας.

 

Το προφίλ προστασίας για συσκευές Hardcopy v1.0 (HCD-PP v1.0) προστατεύσει τις πληροφορίες που επεξεργάζονται οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές από απειλές ασφαλείας και περιλαμβάνει αυστηρές νέες απαιτήσεις για κρυπτογράφηση, έλεγχο ταυτότητας και ασφαλή πρωτόκολλα. Η δοκιμή του NIAP, του αμερικανικού κυβερνητικού οργανισμού που διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα παγκόσμια κριτήρια αξιολόγησης της ασφάλειας τεχνολογίας των πληροφοριών, γίνεται σε ανεξάρτητα εργαστήρια και έχει ως αποτέλεσμα την πιο επικαιροποιημένη και αυστηρή έγκριση ασφαλείας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις και κυβερνήσεις.

 

Η σειρά AltaLink

Η σειρά AltaLink με τεχνολογία ConnectKey περιλαμβάνει 10 πολυλειτουργικούς εκτυπωτές που έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών με μεσαίες και μεγάλες ομάδες εργασίας. Η τεχνολογία ConnectKey μετατρέπει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους, συνδεδεμένους «βοηθούς εργασίας» που αντικατοπτρίζουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων. Περιλαμβάνουν απλές και ασφαλείς δυνατότητες on-the-go, cloud συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε λειτουργίες και apps που ενισχύουν την παραγωγικότητα.

Οι λύσεις ασφάλειας της Xerox καλύπτουν τέσσερις βασικές πτυχές σε μια προσέγγιση πολλαπλών επιπέδων: πρόληψη εισβολών, ανίχνευση συσκευών, ανίχνευση εγγράφων και δεδομένων και εξωτερικές συνεργασίες με τρίτες εταιρείες ασφαλείας. Για παράδειγμα όλα τα προϊόντα AltaLink ενσωματώνουν την τεχνολογία whitelisting της McAfee η οποία παρακολουθεί συνεχώς και προστατεύει αυτόματα από κακόβουλα προγράμματα.

Σχετικά άρθρα

«Money back warranty» από την Asus

Corallia: Χρηματοδοτικά εργαλεία από την ευρωπαϊκή τράπεζα

Channel-Manager

Ισχυρή ανάπτυξη των οικονομικών μεγεθών της Byte το 2021

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα