21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Σημαντική διάκριση της Dataways στα «Cisco Partner Awards»

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των βραβείων Cisco Partner Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Ιανουαρίου η Dataways έλαβε τη διάκριση «Transformation & Innovation Partner of the Year 2019». Η σημαντική αυτή διάκριση τεχνολογικής και επιχειρηματικής αριστείας που απέσπασε η εταιρία για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί επιστέγασμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από την ομάδας της Dataways.

Με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση, βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία, και στο όραμα των στελεχών της, καταφέρνει και πρωτοπορεί στην παροχή λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης δήλωσε: «Η τιμητική αυτή βράβευση είναι αναγνώριση της συνεχόμενα δυναμικής πορείας της εταιρίας μας, που προέρχεται μέσα από την επιμονή στην τεχνολογική αρτιότητα και τη συνεχή επένδυση στη γνωσιακή ανάπτυξη των ανθρώπων της.  It takes two to tango. Η συνεργασία με τη Cisco μάς βοηθάει και μας ‘αναγκάζει’ να εξελισσόμαστε».

 

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, η Dataways συνεργάζεται άρρηκτα με τη Cisco (Cisco Premier Partner) στη παροχή καινοτόμων λύσεων, σχεδιάζοντας αποτελεσματικά και αξιόπιστα το ψηφιακό τοπίο που ταιριάζει στις μοναδικές επιχειρηματικές ανάγκες του τελικού πελάτη.

Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο 2019, η εταιρία χαρακτηρίζει τη νέα αυτή χρονιά ως: «The year of Business Continuity & High Availability». Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, η Dataways ξεκινάει το νέο οικονομικό έτος με έμφαση στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας μιας επιχείρησης μέσα από ένα σύνολο λύσεων private & public cloud καθώς και την ενίσχυση του IT Security.

Στόχος της εταιρείας, είναι η εντατικοποίηση των προσπαθειών μας για τη διασφάλιση και επίτευξη ανώτερης παροχής υπηρεσιών και επικοινωνίας. Η βελτιστοποίηση των λειτουργιών και δράσεων με σκοπό την επίτευξη μοναδικής και εξαιρετικής συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα

Vodafone: Σεισμός στην αγορά συσκευών

antonyroussel

Qualisys – SugarCRM: 10 Λόγοι που ΔΕΝ χρειάζεστε CRM στην επιχείρησή σας

Kitriniaris

Πολυάριθμα ερωτήματα για το σενάριο ΟΤΕ – Forthnet

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα