14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Σημαντική διάκριση για τις νέες έγχρωμες σειρές Sharp MFP

Οι νέες σειρές πολυμηχανημάτων της Sharp, MX-3070N/3570N/4070N/5070N/6070N (advanced series) και MX-3050N/3550N/4050N/5050N/6050N (essential series) αναγνωρίστηκαν για την ποιότητα, την αξιοπιστία  και την ευχρηστία τους, κερδίζοντας την υψηλότερη αξιολόγηση «Highly recommended» από τον οργανισμό αξιολόγησης προϊόντων Buyers Laboratory LLC (BLI).

 

Οι νέες σειρές διαθέτουν τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου έως και 5 συσκευών, στο οποίο ο χρήστης στέλνει μία εκτύπωση και μπορεί να την παραλάβει από όποια συσκευή τον εξυπηρετεί, καθώς το ένα MFP λειτουργεί ως print server και διαχειρίζεται τις εκτυπώσεις. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν αρχεία Microsoft Office απευθείας από τη συσκευή, μέσω USB. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα OCR μετατρέποντας τα σαρωμένα έγγραφα σε searchable PDF ή σε αρχεία MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

 

Οι νέες σειρές διαθέτουν οθόνη αφής 10.1” με εύκολο στη χρήση & προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας, πλήκτρα συντόμευσης για τις πιο συνήθεις εργασίες και άμεση πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης από την οθόνη της συσκευής. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi, διευκολύνοντας τους χρήστες να εκτυπώσουν/σαρώσουν με χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής (tablet ή smartphone).

 

Όσον αφορά τη μείωση κόστους, οι νέες σειρές έχουν χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και ταχύτατους χρόνους προθέρμανσης, καθώς διαθέτουν  ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος επιτρέπει στη συσκευή να βγαίνει αυτόματα από το sleep mode όταν πλησιάζει ο χρήστης. Επιπλέον οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν πότε θα γίνεται αυτόματη εξαγωγή του toner, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη.

 

Όλα τα μοντέλα MFP της Sharp, είναι άμεσα διαθέσιμα πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Σχετικά άρθρα

Απογοητευτικός ο δείκτης Speedtest Global Index για την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα

MWC: Στόχος το επόμενο 1 δις χρηστών κινητής

Kitriniaris

Η LG ανακοίνωσε τις υψηλότερες τριμηνιαίες πωλήσεις

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα