21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Σε τροχιά ανάπτυξης η Bosch Ελλάδας

Τα στοιχεία τα οποία πιστοποιούν τους ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης που κατέγραψε για 2η συνεχή χρονιά στην ελληνική αγορά, παρουσίασε η Bosch Ελλάδας σε εκπροσώπους του Τύπου. Ειδικότερα, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που επικράτησε στην Ελλάδα το 2015, η Bosch Ελλάδας κατέγραψε θετικά μεγέθη, με τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 11,6%, σε σύγκριση με το 2014.

 

Επιπρόσθετα, βάσει ενοποιημένων στοιχείων, το EBIT της εταιρείας κυμάνθηκε στο 4,6% ενώ τα κέρδη της προ φόρων ανήλθαν στα €779 χιλιάδες. Επιπλέον η Bosch Ελλάδας ανακοίνωσε τη συνεχή καταγραφή ανοδικών ρυθμών ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, επιτυγχάνοντας 12,6% αύξηση πωλήσεων το α’ τετράμηνο του 2016. Για το σύνολο του 2016 η εταιρεία αναμένει αύξηση πωλήσεων κατά τουλάχιστον 6%.

 

bosch1

 

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 67 εργαζόμενους ενώ όπως τονίστηκε από το 2013 και μετά δεν έχει υπάρξει καμία απόλυση στην εταιρεία.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Bosch Ελλάδας, Ιωάννης Κάπρας, δήλωσε ότι παρά τις “περιπέτειες” του 2015 – δύο εκλογικές αναμετρήσεις , δημοψήφισμα και capital controls, όπως είπε χαρακτηριστικά – Bosch Ελλάδας κατόρθωσε να αναπτυχθεί. Στόχος της εταιρείας για το 2016 είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας, η οποία ωστόσο πρέπει να συνοδεύεται με λύσεις φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αλλά και την προσφορά ουσιαστικού κοινωνικού έργου, όπως επεσήμανε ο επικεφαλής τη εταιρείας.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Η Epson επενδύει στις λύσεις εγκατάστασης

Channel-Manager

Ericsson: αυξάνεται η διείσδυση των smartphones

dmallas

Ιntel NUC: Η νέα εποχή του PC Computing

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα