21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Σεμινάρια συνεργατών για τα PRISMA Win από τη Megasoft

Με τη συμμετοχή συνεργατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Megasoft πάνω στις εξειδικευμένες POS εφαρμογές της PRISMA Win για τον κλάδο της εστίασης και της εντατικής λιανικής.

Τα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρία για τους συνεργάτες της είναι συχνά, σε ολιγομελή τμήματα και οδηγούν σε εξετάσεις πιστοποίησης που διασφαλίζουν την άψογη κατάρτισή τους και κατ’ επέκταση την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.

 

Ο κλάδος της εστίασης είναι πολύ απαιτητικός και οι επιχειρήσεις χρειάζονται καινοτόμες λύσεις που έχουν τη δυναμική να τις διαφοροποιήσουν έναντι του μεγάλου ανταγωνισμού. H Megasoft, που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, εμπλουτίζει σταθερά τις εφαρμογές της με νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις και δε σταματά να εκπαιδεύει και να ενημερώνει το δίκτυό της για όλα τα νέα trend, αλλά και για τις νέες τάσεις που έρχονται. Με τον τρόπο αυτόν δίνει αξία στους πελάτες της και τους φέρνει πολλά βήματα μπροστά στο customer experience.

 

Τα διαδραστικά και πρακτικά σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες ανάλογα με το επίπεδο της πιστοποίησης που είχε ο κάθε συνεργάτης. Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι νέοι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν σε βάθος τις εργασίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης των εφαρμογών και οι παλαιότεροι να ενημερωθούν και να εντρυφήσουν ακόμα περισσότερο σε καινοτόμες και πρωτοποριακές λειτουργίες που προστέθηκαν στις λύσεις PRISMA Win για το Retail, το Delivery – Take away και το Restaurant – Café.

Σχετικά άρθρα

Οι προηγμένες business λύσεις της Logitech στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

5+1 τρόποι προστασίας του περιβάλλοντος με το Xerox WorkCentre 7200

antonyroussel

Νέο website και B2B eshop για την Lexis Πληροφορική

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα