18 C
Athens
19/03/2024
Biztech

«Σαρώνει» το DC Scan4you στα λογιστικά γραφεία

Η Data Communication ανακοίνωσε ότι κατά την περίοδο Ιουλίου 2017 – Οκτωβρίου 2018 σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων της υπηρεσίας DC Scan4you. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών που καταργεί την πληκτρολόγηση.

Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και την ασφάλεια του Microsoft Azure, το DC Scan4you κατάφερε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην αγορά συστημάτων οπτικής αναγνώρισης, καθώς αναγνωρίζει με 100% επιτυχία το σύνολο των παραστατικών που διαχειρίζεται ένα λογιστικό γραφείο, παρέχοντας ταυτόχρονα οικονομία χρόνου έως 95%.

 

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία DC Scan4you δεν θέτει περιορισμούς στην αναγνώριση και ψηφιοποίηση των χειρόγραφων παραστατικών, των παραστατικών που έχουν διπλό ή και τριπλό συντελεστή ΦΠΑ, των πιστωτικών τιμολογίων, αλλά και των τσαλακωμένων ή κακοτυπωμένων παραστατικών. Η συγκεκριμένη δυνατότητα καθιστά το DC Scan4you μοναδικό εργαλείο του σύγχρονου λογιστικού γραφείου. Επιπλέον, σημαντικό όφελος προκύπτει από τη μοναδική δυνατότητα μαζικής καταχώρησης που παρέχει το  DC Scan4you, η οποία εγγυάται την καταχώρηση ενός παραστατικού σε χρόνο λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, οδηγώντας έτσι σε οικονομία χρόνου, καθώς και σε μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των λογιστικών γραφείων.

 

Τέλος, με την αξιοποίηση της λύσης κάθε λογιστικό γραφείο έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως ο μηδενισμός λαθών και η συνακόλουθη αποφυγή προστίμων, η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση παραστατικών, ο εντοπισμός διπλοεγγραφών και παραστατικών εκτός επιτρεπτών ημερομηνιών, καθώς και η ευέλικτη λειτουργία της υπηρεσίας με το μοντέλο pay as you gο. Τα πλεονεκτήματα αυτά οδηγούν τα λογιστικά γραφεία σε άμεση εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, καθώς και σε παραγωγικότερη και ποιοτικότερη εργασία.

 

Ήδη τους τελευταίους 15 μήνες το DC Scan4you έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σε περισσότερα από 650 λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 2.200 χρήστες, ενώ έχει διαχειρισθεί επιτυχώς περισσότερα από 3.500.000 παραστατικά.

Σχετικά άρθρα

Νέα αναβαθμισμένη OLED Wallpaper Hotel TV

Με τεχνολογία αιχμής η Byte στη μάχη κατά του κορωνοϊού

E-payment: Ευάλωτες οι τερματικές συσκευές των πελατών

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα