16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Σάρωσε η LG στα Greek Hospitality Awards 2020

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics διακρίθηκε στα φετινά Greek Hospitality Awards, έναν θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η εταιρεία απέσπασε συνολικά τρία βραβεία, ένα gold στην κατηγορία «Best Hotel Sustainable Solutions Provider» και δύο silver στις ενότητες «Best Greek Hotel Technology Innovation» και «Best Hotel Supplier».

Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν τα υψηλού επιπέδου προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, συνεισφέροντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων. Στον τομέα του Digital Signage η LG παρέχει τις πιο προηγμένες οθόνες και επαγγελματικές τηλεοράσεις, ενώ ξεχωρίζει για τα LED προϊόντα φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ακόμη, με τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα κλιματισμού με συστήματα VRF και αντλίες  θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού Therma V, Therma V Split και Hydrokit, οι ξενοδόχοι μπορούν να διαφοροποιήσουν την επιχείρησή τους και να διαχειριστούν καλύτερα τους διαθέσιμους πόρους.

Παράλληλα, η ξενοδοχειακή Infotainment πλατφόρμα LG Pro:Centric Smart προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για προσαρμογή και βελτιστοποίηση των τηλεοράσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ελέγχουν όλες τις συνδεδεμένες IoT συσκευές με την Pro:Centric Direct τηλεόραση του δωματίου τους μέσω των φωνητικών εντολών ή ενός ασύρματου διακόπτη. Επιπλέον, η LG έχει αναβαθμίσει και το RMS (Room Management System) παρουσιάζοντας μια ολιστική προσέγγιση με Smart Hotel Solutions, όπως υπηρεσίες ψηφιακού θυρωρού (Digital Concierge), για βελτιωμένο έλεγχο των απαιτήσεων των επισκεπτών. 

O κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην LG διαθέτουμε ένα πλήρες portfolio εξειδικευμένων λύσεων που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στόχος μας είναι να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις και να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα, συμβάλλοντας παράλληλα σε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις συγκεκριμένες διακρίσεις και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, κάνοντας τα ξενοδοχεία ακόμη πιο ‘έξυπνα’».

Σχετικά άρθρα

Η Intel συρρικνώνει το PC

Kitriniaris

Scanners και παραγωγικότητα στη νέα εποχή

Giorgos Athanassiadis

Στην Cosmos Business Systems διαγωνισμός του ΕΦΚΑ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα