17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

«Σάρωσε» η Canon στα βραβεία BLI

Ο οργανισμός Buyers Laboratory (BLI), που ασχολείται με θέματα εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών απεικόνισης, ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων «Pick» στην κατηγορία εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους.

Τα προϊόντα της Canon κέρδισαν δύο ξεχωριστά βραβεία, ενώ η εταιρεία απέσπασε επίσης τη διάκριση Wide Format Printer Line of the Year (σειρά εκτυπωτών μεγάλου πλάτους της χρονιάς) για το 2017.

 

Φέτος, οι αναλυτές και οι τεχνικοί του BLI απένειμαν σε τέσσερα μοντέλα της σειράς imagePROGRAF της Canon, το 12χρωμο PRO-2000/PRO-4000 και το 8χρωμο PRO-4000S/PRO-6000S, τις διακρίσεις «Pick» του 2017 στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, τη διάκριση «Outstanding Professional Photo and Fine Art Wide-Format Printer Series» απέσπασε η σειρά imagePROGRAF PRO-2000/PRO-4000, ενώ η σειρά imagePROGRAF PRO-4000S/PRO-6000S απέσπασε τη διάκριση «Outstanding Poster and Indoor Signage Wide-Format Printer Series».

 

canon_bli1

 

Τα συστήματα μεγάλου  πλάτους imagePROGRAF καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις τόσο του κλάδου παραγωγής υλικών σήμανσης για εσωτερικούς χώρους όσο και των επαγγελματιών φωτογράφων και των καλλιτεχνικών στούντιο.

Ο τίτλος «Line of the Year» του οργανισμού BLI απονέμεται μία φορά τον χρόνο σε κατασκευαστές των οποίων οι σειρές προϊόντων αξιολογούνται ως οι συνολικά καλύτερες στις κατηγορίες τους, βάσει των συγκεντρωτικών επιδόσεων που πέτυχαν στις δοκιμές του BLI. Εξετάζεται επίσης το εύρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων του κατασκευαστή στην κατηγορία, καθώς και η δυνατότητά του για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κατάλληλων για την κάλυψη των αναγκών μεγάλης γκάμας πελατών.

 

Η δήλωση της Marlene Orr του τομέα Office Equipment Product Analysis της BLI είναι χαρακτηριστική: «Το εύρος των προϊόντων που προσφέρει η Canon, τα οποία ικανοποιούν τις αγορές παραγωγής/δοκιμίων με τα μοντέλα 8 χρωμάτων και τις αγορές γραφικών κορυφαίων προδιαγραφών με τα μοντέλα 12 χρωμάτων σε όλα τα ευρέως διαδεδομένα επίπεδα μεγεθών, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή απόδοση όλων των μοντέλων που δοκιμάσαμε, χάρισαν στην Canon το βραβείο Line of the Year του 2017 για τους εκτυπωτές γραφικών τεχνών και τεχνικών εκτυπώσεων μεγάλου πλάτους. Μάλιστα, όλα τα μοντέλα εκτυπωτών μεγάλου πλάτους που δοκιμάσαμε κατά τον χρόνο που πέρασε κέρδισαν τη διάκριση Highly Recommended του BLI».

 

 

Τα βραβεία «Pick», που απονέμονται κάθε χρόνο, ξεχωρίζουν τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους βάσει των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνουν κατά τις αυστηρές δοκιμές στα εργαστήρια του BLI επί δύο μήνες. Μεταξύ των πολλών παραγόντων που λαμβάνουν υπόψη οι αναλυτές και οι τεχνικοί του BLI όταν αξιολογούν τα προϊόντα είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα εικόνας, η ευκολία χρήσης, η διαχείριση του χρώματος, η παραγωγικότητα και οι δυνατότητες διασύνδεσης.

 

 

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Schneider Electric και HP

Kitriniaris

Empist: Ραγδαία ανάπτυξη στην Ελλάδα και διεθνής αναγνώριση

Giorgos Athanassiadis

“Καμπάνες” σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από την ΕΕΤΤ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα