16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ρεκόρ πωλήσεων το 2018 για τη Pylones Hellas

Χρονιά ορόσημο για τα οικονομικά αποτελέσματα της Pylones Hellas αποτέλεσε το 2018, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ΙΤ systems & security integrators της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία σημείωσε, για όγδοη συνεχή χρονιά αύξηση του κύκλου εργασιών της, που ξεπέρασε το 33%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και παρά το αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, κατάφερε να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα, νέο υψηλό κύκλο εργασιών κατέγραψε η Pylones Hellas κατά το οικονομικό έτος 2018 που έφτασε τα 8,98 εκατ. Ευρώ έναντι 6,76 εκατ. Ευρώ το 2017, αποτελώντας την υψηλότερη επίδοση που έχει σημειωθεί τα 21 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) παρουσίασαν αξιοσημείωτη αύξηση φτάνοντας το 89% σε σχέση με το περασμένο έτος, με τα καθαρά κέρδη να έχουν τετραπλασιαστεί τη τελευταία τριετία. Η επίδοση αυτή οφείλεται σε έναν αριθμό επιμέρους παραγόντων όπως η ισχυροποίηση των λύσεων της F5 Networks στην αγορά – κυρίως σε μεγάλους telco operators και τραπεζικούς οργανισμούς –, η αύξηση πωλήσεων των λύσεων cyber security, η μεγάλη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς καθώς και οι επενδύσεις της εταιρείας σε software defined storage λύσεις.

 

«Πέραν της συνεχιζόμενης αύξησης στα οικονομικά μας μεγέθη – συνολικά πάνω από 85% μέσα στα τελευταία 4 χρόνια – εδραιωνόμαστε και σαν εταιρεία βασιζόμενοι σε γερά θεμέλια, τους ανθρώπους μας. Αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού μας κατά 33% μόλις το τελευταίο χρόνο» δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, γενικός διευθυντής της Pylones Hellas. «Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις στο ίδιο το business, υπεροπλίζοντας το χαρτοφυλάκιο μας με νέες καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, συνοδεύονται και με επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και το τρόπο λειτουργία μας».

 

Με το πέρας του 2018 η εταιρεία εισήλθε στην 3 δεκαετία της στην Ελληνική αγορά. Η νέα αυτή δεκαετία βρίσκει την Pylones Hellas στη πιο παραγωγική και ώριμη φάση της πορείας της. Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται οι 4 μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι  και οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, μίας εκ των βασικών αντιπροσωπειών της Pylones Hellas. Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία 4* και 5* εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών χρησιμοποιεί εγκαταστημένες λύσεις από την Pylones Hellas με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, PaloAlto, Riverbed κλπ.

 

Προσβλέποντας στη συνέχεια της ανοδικής πορείας  ο κ. Αλέξανδρος Διογένους, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pylones Hellas, τόνισε ότι «εξελισσόμαστε και προσαρμόζουμε τη στρατηγική και τις τακτικές μας για να πετύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην Ελληνική αγορά αλλά και παραπέρα. Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι η Pylones Hellas να αποτελεί για τους πελάτες της ένα σταθερό και αξιόπιστο τεχνολογικό συνεργάτη,  σύμμαχο και συνοδοιπόρο στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού».

Σχετικά άρθρα

ViewSonic X1 & X2 LED projectors: Οι πρώτοι με πιστοποίηση TÜV SÜD Low Blue Light

Giorgos Athanassiadis

Η ΕΕ χρηματοδοτεί δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

Eurosupplies: Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εκτύπωσης της HP στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα